Кварцяний думає, що Коломойський буде боротися із корупцією у футболі

Кварцяний думає, що Коломойський буде боротися із корупцією у футболі
Федерація футболу Волині висунула Ігоря Коломойського у президенти Федерації футболу України. Очільник волинської федерації Віталій Кварцяний вважає, що Коломойський зможе принести якісні зміни в український футбол.

Про це він заявив у інтерв'ю, опублікованому на сайті ФК "Волинь".

"Коломойський зіштовхнувся із корупційними силами у спорті, він знає, що з ними передусім треба боротися в українському футболі. Візьмімо такі комітети ФФУ, як комітет з проведення змагань та суддівський. Вони нещиро, нерівновіддалено відносилися до різних клубів", - вважає Кварцяний.

"Якщо оберуть Коломойського, а я впевнений, що так і мають зробити делегати, які представляють увесь наш футбол, то він прийде на посаду не для того, аби допомагати "Дніпру", як це раніше робили для "Динамо" чи "Шахтаря", - додає він.

Віталій Кварцяний вважає, що конкурент Коломойского - Андрій Павелко має певний досвід, але із Коломойським не може "тягатися": "Ми не маємо особисто нічого проти Павелка. Він пройшов школу керування дніпропетровським футболом, набив «шишки», отримав досвід. Він хороший функціонер і напевне багато зробив для дніпровського футболу. Але його із Коломойським не можна ставити на один рівень за рівнем компетенції та професіоналізму".

Нагадаємо, федерація футболу Волині висунула на посаду голови Федерації футболу України Ігоря Коломойського замість Маркіяна Лубківського, який вирішив зняти свою кандидатуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
якщо думає, то щось знає
Відповісти
кому вигідна ця гра з такими заявами, кандидатами і підкилимними домовленостями?
Відповісти