Японці зняли романтичний фільм в «Тунелі кохання» на Рівненщині. ФОТО

Японці зняли романтичний фільм в «Тунелі кохання» на Рівненщині. ФОТО
Кіномитці з Японії шукали природні декорації для свого фільму по всьому світу, а знайшли в Україні – у прекрасному лісовому куточку, що йменується «Тунелем кохання».

До того ж, дивовижність української місцини, що поблизу села Клевань Рівненського району, настільки вразила зарубіжних митців, що вони під її впливом змінили також назву кінострічки на однойменну – «Клевань, тунель кохання», - пише "Вісник+К".

Фільм кінорежисера Акійоші Імазакі, у сюжеті якого – випробування долею юнака та юнки, закоханих один в одного, було знято в минулому році, а наразі, в лютому цього року, він вийшов в кінопрокат в Японії. Причому, прем’єрний показ був запланований саме на «Українському вечорі» в Токіо.

Відтак поголос про український «Тунель кохання» став у світі ще більшим. Зрештою, краса місцини, її історія варті того. А щодо початків клеванського тунелю, то він утворений внаслідок руху потягів на проміжку залізничної колії між селищами Клевань та Оржів. Віття, яке відростало, вагони повсякчас обчухрували й місцина поступово набирала округленого вигляду, вигляду своєрідної рослинної арки.

Дослідники зазначають, що у зеленому тунелі надзвичайно сильна аура, яка позитивно впливає на людські долі. Цю ауру символізує зелена арка, тоді як колія на дві рейки – шлях для двох доль. Закохані мають притулитися серцями один до одного в ту мить, як тунелем проїде потяг, при цьому обов’язково загадати одне бажання на двох. Тоді воно неодмінно здійсниться.

За легендою, тут колись знайшли порятунок двоє закоханих, втікаючи від ворогів. Цій парі нібито сама природа відкрила шлях, розступилася, аби вони могли пройти вглиб лісового масиву. Побутує також переказ, що над цією місциною витає дух волинських Ромео та Джульєтти, яких колись запроторили у темницю Клеванського замку і які потаємним ходом (через тунель підземний та через тунель зелений) пробралися на волю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і всі новини це репости з інших інтернет ресурсів()( видно що бос ваш підтримує Єрему і люди не хочуть в нього працювати.
Відповісти

Прем'єра " Тунелі кохання" : японське кіно

M.Рівне
Готель Мир 
Конференц-зал
25.07.2015
18:00  Вхід безкоштовно

https://www.facebook.com/events/1776804289212864/
http://vk.com/event97233434
Відповісти