Порошенко вночі відвідав обстріляний Краматорськ. ФОТО. ВІДЕО

Порошенко вночі відвідав обстріляний Краматорськ. ФОТО. ВІДЕО
Президент України Петро Порошенко пізно ввечері, 10 лютого, відвідав Краматорськ, який обстріляли терористи.

Про це повідомляєУкрінформ за інформацією прес-служби Донецької облдержадміністрації.

«Ми повинні захистити світ, ми повинні захистити спокій, ми повинні захистити Краматорськ, ми повинні захистити Україну. Тому я їду до Мінська, і ми будемо вимагати припинення війни, відведення військ і початку політичного діалогу без втручання кого-небудь ззовні», - сказав Порошенко в Краматорську за підсумками візиту.

В ОДА також додали, що губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко доповів Президенту про наслідки обстрілу житлових кварталів міста.

Глава держави відвідав житловий будинок по вулиці Сакко і Ванцетті. У цю двоповерхову будівлю влучив снаряд, випущений з території, яку контролюють «ДНР». Снаряд пробив дах, зруйнував сходовий марш і увійшов в підвал. Кіхтенко сказав, що відновлювальні роботи в цьому та інших постраждалих будинках почнуться вже в середу.

З вулиці Сакко і Ванцетті Порошенко вирушив на перехрестя вулиць Леніна і ХІХ Партз'їзду, де снаряд впав поряд з житловим будинком. Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій доповіли Главі держави про хід знешкодження снарядів та оперативної ліквідації наслідків обстрілу.

У рамках поїздки до Краматорська Порошенко відвідав постраждалих від обстрілу міста, які знаходяться в стаціонарній лікарні № 3. Він поспілкувався з людьми, побажав їм швидкого одужання і пообіцяв, що держава виплатить компенсації сім'ям загиблих і постраждалим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко вночі відвідав обстріляний Краматорськ. ФОТО. ВІДЕО
11 лютий, 2015, 08:07