Волинські слідчі вирушили у зону АТО. ФОТО

Волинські слідчі вирушили у зону АТО. ФОТО
На Сході фахівці допомагатимуть колегам розслідувати кримінальні провадження щодо злочинної діяльності бандформувань та організованих злочинних угруповань.

Поблизу каплички, розташованій у дворі обласного управління, молилися за здоров′я міліціонерів та їхнє щасливе повернення додому ті, хто прийшов проводжати їх у далеку дорогу – колеги, рідні та близькі, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Настоятель Свято-Георгіївського храму протоієрей Олександр Мазурак благословив правоохоронців у небезпечне відрядження.

"Дякую всім тим, хто прийшов нас підтримати добрим словом та провести у далеку дорогу. Ваша неабияка підтримка та щирі слова і молитви нас вбережуть та допоможуть подолати усі труднощі. Ми обіцяємо чесно та гідно виконати службові обов’язки та не підвести міліцію Волині", - зазначив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин, котрий очолив групу слідчих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба ж люстрації уникати якось...
Відповісти
ніхто не боїться твоєї люстраціі,козел (чи коза). Що більше всього бісить в людях...самі там не були, сидять в теплі і коментують))) Коментатори хренові!!! А як тільки на вулиці поб"ють чи сусід десь гаркне, то знаєте куди дзвонити... Люстрирований ти мій!!!
Відповісти