Для виплати зарплати бюджетникам Ковельщини не вистачає 2 мільйони

Для виплати зарплати бюджетникам Ковельщини не вистачає 2 мільйони
Для виплати зарплати працівникам бюджетних установ у Ковельському районі на 2015 рік не вистачає понад 2 мільйони гривень.

Про це йшлося під час щотижневої оперативної наради у голови Ковельської райдержадміністрації Віктора Козака 9 лютого, - повідомляє Kowel.com.ua.

У нараді взяли участь голова районної ради Ігор Верчук та радник голови райдержадміністрації на громадських засадах В’ячеслав Сидорук.

Доповідач розповіла про підсумки виконання бюджету району у січні 2015 року, а також про прийняття місцевих бюджетів району на поточний рік. Відтак, в усіх сільських радах Ковельщини відбулися сесії, на яких затвердили бюджет на 2015 рік.

Із заробітної плати працівникам бюджетних установ в районі не вистачає близько 2,2 мільйона гривень. Нестача коштів на своє утримання у деяких сільських рад сягає 100 тисяч. Якщо брати до уваги навіть інші кошти, які за необхідності можуть бути спрямовані на фінансування зарплати, то все одно не вистачає понад мільйон гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де гроші ???...Долар виріс - гривня упала!!!...Ціни виросли на все!...Людям платять копійки - це 2000 тис = менше 100 доларів....і ще грошей не вистачає!!!
Відповісти