Хто з депутатів-волинян голосував за «мовний» законопроект?

Хто з депутатів-волинян голосував за «мовний» законопроект?
За законопроект «Про засади державної мовної політики» у Верховній Раді проголосували голосували троє депутатів-волинян.

Про це стало відомо із «Поіменного голосування про проект Закону про засади державної мовної політики (№9073)», яке подає Свобода слова.

Зокрема за «мовний» законопроект голосували комуніст Адам Мартинюк та регіонали Анатолій Горбатюк і Григорій Смітюх.

Інші депутати від Волині – Катерина Ващук (Народна партія), Микола Мартиненко («Наша Україна – Народна Самооборона», Ігор Палиця («Наша Україна – Народна Самооборона»), Володимир Карпук («Наша Україна – Народна Самооборона»), Євген Кирильчук («Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина»), Віктор Олійник («Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина»), Сергій Шевчук («Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина»), Микола Потапчук («Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина») – значаться у списку як відсутні.

Нагадаємо, 5 червня депутати Верховної Ради прийняли у першому читанні «мовний» законопроект Колесніченка-Ківалова.

Тим часом біля приміщення Верховної Ради проти нового мовного законопроекту розгорнулася акція протесту, у якій беруть учать кількасот представників опозиційних політичних сил з Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і тупаки ці ригони, перед приїздом іноземних гостів, вони затіяли таке болюче питання.
Відповісти
Сітюх просто жах як можна було так ганебно зрадити свій рідний край і проголосувати за даний законопроект. А головне так голосувати за такі законопроекти і ще балатуватись цілою сім'єю в депутати Верховної Ради. Це просто ганебно нам не потрібні такі обранці!
Відповісти
Черговий розводняк. За допомогою цього закону ПР намагалася спровокувати перед "Євро 2012" патріотичні сили, аби виставити їх перед європейцями і всім світом на посміховисько. Частково їм це вдалося. Думати треба, а не базікати.
Відповісти
Останні новини
Хто з депутатів-волинян голосував за «мовний» законопроект?
05 червень, 2012, 13:59