Гунчик «облився» крижаною водою на допомогу українським бійцям

Гунчик «облився» крижаною водою на допомогу українським бійцям
Акція, учасники якої привселюдно обливаються крижаною водою та передають кошти на підтримку українських вояків, не припиняється.

Нещодавно до волинського аналогу закордонного «Ice Bucket Challenge» приєдналися й керівники місцевих правоохоронних структур та редактор поважного видання. Виклик отримав і голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, - повідомляє прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Губернатор одразу повідомив, що до акції неодмінно приєднається, адже підтримка українського воїна, котрий ціною власного життя відстоює цілісність та незалежність держави, боронить рідну землю від ворога й виборює право українців бути українцями, - обов’язок кожного свідомого громадянина.
Сказано – зроблено. Кошти голова облдержадміністрації перерахував на спеціальний благодійний рахунок Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.

Варто наголосити, що волинські афганці відкрили відповідний рахунок рік тому і всі кошти, що надходять, спрямовують на підтримку волинських хлопців, які перебувають у зоні АТО, бійцям військових частин, що дислокуються на території Волинської області. Окрім того, розподіляє кошти спеціально створений орган - наглядова рада, до складу котрої входять відомі та шановані люди краю.

Що ж до публічної складової акції, яку волиняни називають «Зігрій солдата», то, голова облдержадміністрації переконаний: добрі справи не завжди слід робити під прицілом камер. Зрештою, облитися крижаною водою – не самоціль. Тим паче, західний варіант випробування відром холодної води - «Ice Bucket Challenge» не безпідставно передбачає відповідні водні процедури.

Флешмоб – це суспільна кампанія, спрямована підвищити рівень обізнаності людей щодо бокового аміотрофічного склерозу, адже відчуття хворого дуже подібні до тих, коли обіллєшся крижаною водою. Відтак, долучившись до флешмобу, розумієш, які страждання доводиться терпіти хворому.

Що ж до волинської акції «Зігрій солдата», то головна її мета не менш важлива, аніж у іноземного аналога, - підтримати героїв сучасності. Відтак Володимир Гунчик не міг зостатися байдужим, а відтак з охотою долучився до гарної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а відео де?)))))
Відповісти
саме такі добрі справи потрібно робити під прицілом відеокамер! ))))))
Відповісти
відео де? - ганьба
Відповісти
До чого тут обливання водою та допомога воїнам, не зрозуміло. В чому добрі справи? Без води ніяк? Добрі справи робляться так, щоб ніхто не чув і не знав. Всі інші флеші і моби - ПІАР !!!!
Відповісти
Заголовок некоректний, бо він не облився, а просто перерахував гроші. Така опція в цій акції теж є
Відповісти
пацанам під Дебальцево аж легше від того стало
Відповісти
облийте аби в форму прийшов.
Відповісти
Ну мужик. Тепер на кожному стовбі треба повісити цю новину. Реально допоміг, а не на словах. А вам слабо?
Відповісти
Готовий надати список і фото людей, які жертвували на потреби АТО понад 1000,00 грн - опублікуєте?
Відповісти