За вихідні на Волині сталося п'ять аварій: постраждало 7 людей

За вихідні на Волині сталося п'ять аварій: постраждало 7 людей
Вихідними днями на території Волинської області зареєстровано п'ять дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких тілесні ушкодження отримали троє водіїв, двоє пасажирів, велосипедист і пішохід.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

У суботу, о 15:15, у Нововолинську, на перехресті вулиць Миру – Кобзаря, зареєстровано автопригоду з потерпілими. 37-річний лучанин, керуючи автомобілем «ЗАЗ Таврія», не надав переваги в русі «ВАЗ 21099», внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 40-річного місцевого жителя. У результаті два пасажири «ВАЗ»: 29-річний та 21-річний молодики із тілесними ушкодженнями доставлені в Нововолинську центральну міську лікарню. Після надання медичної допомоги чоловіків відпустили додому.

Того ж дня, близько 21-ї години вечора, поблизу села Граддя Маневицького району, трапилася автопригода за участю пішохода. 37-річний водій автомобіля "МАН" здійснив наїзд на 26-річного місцевого жителя. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у Маневицьку центральну районну лікарню.

Ще одна людина травмувалася внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася о 03:00, поблизу села Маньків Локачинського району. 42-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "ФІАТ ДОБЛО", не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди водій та 33-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Обоє госпіталізовані у Локачинську центральну районну лікарню.

Окрім цього, водій перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, о 02:00 годині ночі в місті Луцьку по вул. Рівненській, керуючи автомобілем "Jeep Compass", здійснив зіткнення із залізобетонним парканом. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 30-річний водій та 29-річний пасажир отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

У неділю, близько 19:00, невідомий водій на невстановленому автомобілі рухаючись у м. Камінь-Каширський по вул. Шевченка здійснив наїзд на 34-річного велосипедиста. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою у приймальне відділення центральної районної лікарні. Нині працівники Державтоінспекції проводять розшукові дії щодо встановлення водія, який вчинив ДТП.

По фактам автопригод розпочато досудові розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, УМВС, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.