Сергій Мартиняк навчить футболістів заробляти*

Сергій Мартиняк навчить футболістів заробляти*
У Горохівському районі визначено переможців оригінального спортивного конкурсу, який стартував восени. Його учасниками стали місцеві футбольні команди. Втім змагалися вони не на футбольному полі, а разом із родинами та вболівальниками мали розробити та представити на розсуд журі логотип своєї команди.

Ідея такого конкурсу виникла після того, як до народного депутата Сергія Мартиняка звернулися з районної федерації футболу з проханням прибрати для них газонокосарки. Прохання мотивоване, адже якщо раніше футбольними командами опікувалися колгоспи та підприємства, то нині вони живуть за рахунок коштів самих гравців, пояснила голова федерації футболу Горохівського району Галина Прик.

Тому вони й вимушені просити допомоги у меценатів. Натомість одержали не лише газонокосарки, а й ідею, як заробляти на своє хобі. Нею поділився з ними колись успішний бізнесмен, а нині народний депутат Сергій Мартиняк. Крім того, найкраща команда конкурсу отримала ще й ресурс для її втілення.
Тим часом переможців конкурсу визначали самі ж представники місцевих футбольних команд разом із головою районної федерації футболу.

Відтак, більшістю голосів найвправнішою в дизайнерській майстерності визнано команду «Колос» із села Холонів. Саме їхній логотип виборов у конкурсі перше місце. Перемогти допоміг командний дух і завзятість, адже всі без винятку хлопці хотіли долучитися до проекту, розповів сільський голова Холонева Олександр Мартинов. За його словами, футболісти осучаснили існуючий логотип, адже історія сільської команди розпочалася ще в 1949 році, а в 60-х місцевих футболістів уже назбиралося на 4 клуби.

Змагання й нині є святом для усього села, на яке приходять родинами: з доньками, дружинами, мамами, бабусями, каже сільський голова.

За перемогу «Колос» одержав 100 футболок із логотипом своєї команди, ще стільки ж брендованих чашок і значків. Цю сувенірну продукцію вони тепер зможуть продавати своїм фанам. Таким чином спортсмени зароблять кошти не лише на газонокосарку, а й на подальший розвиток клубу. Адже собівартість такого подарунка - більше 20 тисяч гривень, тоді як газонокосарка коштує втричі дешевше. Стартовий внесок у бюджет ФК «Колос» вже зробив перший уболівальник – Сергій Мартиняк придбав футболку, чашку та значок із логотипами команди-переможця.

ІІ місце в конкурсі, за результатами голосування, посів ФК «Стир» із Берестечка. А ФК «Сокіл» із села Сілець зайняв третю сходинку. За це вони одержали від мецената газонокосарки. Тим часом з логотипами усіх команд-учасників конкурсу попрацював професійний дизайнер, аби в перспективі їх можна було використовувати для брендування сувенірної продукції, цим самим заробляти гроші на розвиток своїх клубів, такою була ініціатива Сергія Мартиняка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Сергій Мартиняк навчить футболістів заробляти*
16 лютий, 2015, 14:01