На Волині чоловік побив свою співмешканку та закрив її у погребі

На Волині чоловік побив свою співмешканку та закрив її у погребі
Волинянин спершу побив жінку палицею, а потім зачинив її у погребі.

До чергової частини Луцького РВ УМВС України у Волинській області надійшла заява від 41-річної місцевої жительки про те, що співмешканець влаштував сварку і побив її, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

"Того вечора потерпіла та 27-річний співмешканець випивали. Коли зав’язалася суперечка, чоловік вхопив палицю і почав бити її по ногах. Від нанесених ударів жінка знепритомніла. Аби привести її до тями, кривдник вилив на неї відро води, а після цього зачинив у погребі", – розповіла заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Наталія Пасічник.

Чоловік раніше судимий за вчинення розбою, зґвалтування та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, - повідомляють у прес-службі.

Слідчі луцького районного відділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини вчинене способом небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжується заподіянням йому фізичних страждань) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п’яти років.

Згідно з рішенням суду, зловмисник на період проведення досудового розслідування взятий під варту і перебуває в луцькому слідчому ізоляторі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
50 відтінків сірого просто відпочивають)))
Відповісти