Власник кабельного телебачення на Волині просить допомоги у міністра

Власник кабельного телебачення на Волині просить допомоги у міністра
Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка просять розібратися із ситуацією, яка склалася з оператором кабельного телебачення у Нововолинську та Ковелі.

Про це стало відомо з повідомлення, розміщеного під блогом міністра, датованого 4 червня 2012 року і підписаного власником корпоративних прав ПП РО «Львівська жінка» Ігорем Желізком.

Нагадаємо, вказана фірма забезпечує діяльність кабельного телебачення Нововолинська і Ковеля.

Як запевняє автор повідомлення, в Нововолинську у нього викрали майна на суму понад 10 мільйонів гривень, а в Ковелі – на суму більше 7 мільйонів.

Крім того, запевняє дописувач, рятуючи майно від крадіжки, він отримав 15 ножових поранень у живіт, спину та грудну клітку, у результаті чого дивом вижив.

При цьому, вважає він, викрадення майна стало можливим за рахунок домовленості зловмисників з працівниками міліції, у зв’язку з чим просить допомоги у головного міліціонера України.
Наводимо текст повідомлення повністю:

«Желізка Ігоря Миколайовича
власника корпоративних прав
ПП РО «Львівська жінка»
м. Львів
79016 вул. Вернигори 30
для ПП РО «Львівська жінка»

В мене мешканці міста Нововолинська гр. Ярема Віктор Романович та Ретько Оксана Володимирівна викрали в м. Нововолинську шляхом шахрайства по ст. 190 КК через виконавців майно в кількості 7136 одиниць товару на загальну суму 10 мільйонів 561 тисяча 280 грн. та переховують його через свої корпоративні права в ТЗоВ Нововолинське ТТІ.

Після вдалої ними крадіжки, в аналогічний спосіб майно стало викрадатись ще й в м. Ковелі особами Янок Віта Володимирівна та Лящук Ірина Федорівна і переховуватись в ТЗоВ Ковельскому ТТІ. По такому прикладу особи для себе в місті Ковелі викрали 4864 одиниць чужого товару на загальну суму 7 мільйонів 198 тисяч 720 грн.

Підтвердженням щодо переховування краденого, є їх участь в корпоративних правах.

За таке майно я державі плачу податки (копія квитанції додається).
Викрадення такого майна що зветься «вкладені активи» згідно ПКУ, завжди спричиняє тяжкі наслідки щодо юридичної особи, непередбачувані делікти й унеможливлює подальшу господарську діяльність власнику.

Прошу Вас вжити заходів щодо крадіїв згідно ЦПК України з поверненням усього та набутого від краденого законному власнику.
Перебування на свободі крадіїв породжує щодо мене, моїх партнерів, моєї родини та юридичних осіб все нові і нові делікти, перешкоджає об'єктивному слідству, що є цілком закономірно щодо безкарності осіб які вчинили особливо тяжкі злочини маючи на руках від краденого майна й крадені фінанси в сумі 9 мільйонів грн. що підтверджено бухгалтерією.

Факти дій делінквентів -

В час спасіння майна від крадіжки мені вбивцею було завдано 15 ножових поранень в живіт, стину, та грудну клітку, чудом вижив.

Директору філії що спасала майно від крадіжки, зловмисники облили суміжну кімнату бензином і намагались її разом з дитиною спалити живчем (справа скрита місцевими правоохоронцями)

Викрадення такого майна стало можливим за рахунок домовленості або іншої зацікавленості працівників УДСДЕЗ УМВС у Волинській обл....,
та інші».


Нагадаємо, про «телевізійну війну» у Нововолинську розповідав депутат Волиньради Микола Пасаман ще у вересні 2009 року. Йшлося про конфлікт між двома провайдерами: ПП «Львівська жінка» та ТзОВ «Нововолинське ТТІ», зокрема про напад останнього на перше.

Тоді ж Пасаман сказав, що схожа ситуація може повторитися у Ковелі.

Згодом, у квітні 2010-го, на засновника і директора філії ПП «Радіоорганізація «Львівська жінка» Ігоря Желізка у під’їзді напали невідомі і завдали йому ножових поранень у живіт.

Після того комітет захисту українських журналістів поширив адресоване Президентові Віктору Януковичу, прем`єр-міністру Миколі Азарову, тодішнім Генеральному прокурору Олександру Медведьку та міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову звернення, у якому йшлося, о напад на журналіста не цікавить міліцію: мовляв, пройшло більше місяця, але ні замовника, ні виконавців злочину не знайдено.

А вже восени цього ж року тодішній прокурор області Андрій Гіль розповідав журналістам, що напад розкрито.

За його словами, нападником виявився раніше судимий чоловік. «Він знаходився у цьому ж будинку, розпивав спиртні напої з такими ж своїми «колегами», заподіяв Желізку тілесні ушкодження», – сказав тоді Гіль.

«Желізко себе називає журналістом. Є у нас офіційна відповідь, що він не є членом Спілки журналістів», – говорив 8 вересня 2010 року на брифінгу Андрій Гіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того Гіля за таку брехню разом з Веселухою вигнали з прокуратури у Волинській обл. Всі знають хто замовник, - це той що крав, а зараз він по новій формує корупцію за такі гроші з прокуратурою так і СДСБЕЗ, ще б пак, 17 мільйонів вкрасти, але ось біда "неудачно вбили власника".
Відповісти
Ось посилання на черговий злочин, що виник з метою замилювання попередніх безкарних злочинів щодо крадіжок майна - http://h.ua/story/332409/
Відповісти
Що треба зробити щоб повернути львівську жінку в нововолинськ? Я думаю вигнати мера міста з нововолинська!
Відповісти
Желізко вже всіх дістав своїми маразматичними повідомленнями про злочини.
Відповісти
Останні новини
Власник кабельного телебачення на Волині просить допомоги у міністра
06 червень, 2012, 12:01