Історичні фото з Башкаленком на Театральному майдані Луцька

Історичні фото з Башкаленком на Театральному майдані Луцька
Рік тому - 19 лютого 2014 року - в Луцьку відбувалися ключові події місцевого Євромайдану.

Під час штурму управління УМВС у Волинській області активістам "потрапив до рук" тодішній голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко: він перебував у кабінеті начальника міліції.

Активісти знайшли Башкаленка в приміщенні обласної міліції. Вивели на вулицю. Люди вигукували слова обурення і, фактично, не дали йому сказати щось у відповідь.

Потім в якийсь момент на нього накинулися і почали шарпати за одяг. Люди повалили Башкаленка на землю і трохи потоптали.

Активісти «Правого сектору» розштовхали людей і підвели Башкаленка. На його обличчі були сліди побиття.

Мітингувальники утворили живий коридор і очільника ОДА повели на сцену Майдану.

Уже на сцені активісти «Правого сектору» вимагали від губернатора написати заяву про відставку, але той навідріз відмовився. Активісти погрожували, що поїдуть за його родиною і змусять таки підписати. Потім на нього вилили воду і прикували наручниками до сцени.

Відпустили його через кілька годин мук на майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 42
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть згадувати це тупо!!
Відповісти
і дояра жалко..галя совєтія тяжко відходить..виборами ви всетаки провели групу поміркованого кодла з їх конури..їзжай співати в БССР..тут скоро і ті підуть в Лєту..зовсім вам тяжко стане..кріпись..на відміну від ваших луганських друзів тут вони живуть,цвітуть і пахнуть..вони самі порстрелюють -тільки поки тут в своїх охотьнічих угодьях.при схемах своїх..главврачами..сантехмонтажниками по відмивці...а ти екзальтіруй і жди що вернеться той добрий совєт і получиш кость..довгожданну кость..хто ж як не ти.ти образованна,не балуванна галя..освіта вища..жди ..чи тих ждеш нових самих?да ті з коровайом прийдуть..
Відповісти
Було б добре шоб з усіма корупціонерми так публічно робили тоді б вони щось боялися!
Відповісти
Коля, я тебе вже полюбила.
Відповісти
Насилля! Дикунство! Інквізиція! 14-те століття.
Відповісти
Мало дали !!!
Відповісти
ось чого вартий наш славний народ ...
Відповісти
Клімчука на коліна поставили, Башкаленка побили трішки. І чого досягли у підсумку?
Відповісти
А що змінилося???
Відповісти
Башкаленко так в Луцьку і живе?
Тренується в фітнес-центрі?
Будинок, бізнес -все в порядку?
Відповісти
завість-хєрова штука
Відповісти
тож..чи вєрующий в серп та молот?
Відповісти
Таких людей , як башкаленко, ще багато. Треба звільнити з посад, які роками грабували людей , забрати награбоване, та покарати таких по повній програмі .
Відповісти
да і треба ще раз розвалити країну іди краще на площу попригай і покричи "хто нескаче той москль". Що ви наробили в країні?
Відповісти
вибор невелік брєжнєва тре шукати..так щоб як ти помниш чи ті що в тебе всадили це помнять..воскрісим страну сруін!прийде человек перезапустить сістєму і екуноміка запрацує..попливуть параходи..построять клімчукі заводи та фабрики..буде кувбаса по 2.2 і не будуть напроягати думати..дємократів в лагєря та по тєліку транслірувати оттуда шоу..
Відповісти
не люди...уроди...нема слів
Відповісти
Наш народ добрий, культурний та набожний...
Відповісти
Так можуть зробити тідьки гопніки.То є наше обличчя для всесвіту!
Відповісти
дикуни
Відповісти
Чим тут вихваляються? Результат який? Все гiрше, гiрше i гiрше з кожним днем.
Відповісти
Він утримує піцерію соло забув коли під час майдану сцяв що прибють
Відповісти
Ніхто не бив ту паскуду ,а облели башкаленка отруйною водою, яку він і отруїв, законними смітниками серед хліба, розкрадання земельних надр та захоронення не роздільного сміття в землю за наші гроші!!!З такими як ми "українці" можна досягти зневаги до хліба насушного. і це стосується кожного з нас...владу люди покарають, а людей Бог за зневагу до землі яка нас кормить, води яка нас поїть.Сміттєва реформа - це життєво необхідно !Яка повага до нації яка не може прибрати в своєму домі , яка труїть сама себе... ганьба нам . Я не виходила на сцену з правим сектором чи самообороною під замовлення , а вийшла з народу заступитися за здорове майбутнє наших дітей, і якби ви мене підтримали і долучились до сміттєвої реформи...але всі хочуть говорити, а працювати над реформами та почути один одного ми не здатні. Жаль що ми так тупо йдемо до кінця....
Відповісти
я вас зрозумів. виізджаім на допомогу ... У Ліпінах ще є місьця...
Відповісти
Аноніми-коменти , все що ви зробили то це написали!!!
Відповісти
дибіли в вас ще все це попереду
Відповісти
волинських поцріотів...
Відповісти
Насільство породжує насільство - зараз треба готуватися цім хлопчакам у балаклавах до єшафоту, а можливо як собак будуть відловливати та піз...ти до смерті
Відповісти
башкаленка ніхто не бив він сам упав, роблячи з себе жертву , як янукович від яйця падав. Облели його отруйною водою, яку він отруїв на Волині шляхом створення корупційних схем в екології, його корупційна діяльність призвела до створення 411 додаткових сміттєзвалищ для захоронення нероздільного сміття в урвища після розкрадання земельних надр, відмив мільйони гривень на ліквідації 1860 стихійних сміттєзвалищ засипаючи їх землею , знищив систему скупок вторсировини , узаконював сміттєзвалища на орних землях серед хліба , цей пін...дос і Ко кинули іноземних інвесторів з Австрії які хотіли побудувати сміттєпереробні заводи на Волині . Це людина завдякі якій ми труїмо майбутні покоління . Я вийшла на сцену з народу, бо наболіло , чекати немає часу екологічна ситуація на волині катастрофічна чиновники приховують екологічні злочини , прокурори, менти, суди переслідують мою сімю за акції непокори під час революції гідності , за образу в бездіяльності та приховувані злочинів вищих чинів міліції, покуратури та ОДА , а саме : Терещука , Параки, Клімчука-Башкаленка , мого чоловіка на різдво Христове з 06.01-08.01.14 року тримали в тюрмі, забрав беркут на території нашого будинку на очах малолітніх дітей за вказівкою вище наведених осіб . Мій чоловік нікого не вбив не покалічив та нічого не вкрав , нас переслідують та залякують щоб ми мовчали та я вважаю що моє мовчання мені дорого обійдеться , купувати собі або не дай Боже дітям нирки за 280 тис.евро ....від Бога не сховаєшся! Ви усвідомлюєте? .Я закликала Вас до сміттєвої реформи яка життєво необхідна для україни....але ви мене не чуєте так само як не чує влада . Зневага до хліба добром не закінчиться для кожного з нас . Смітники це не тільки проблема моєї сімї бо смітники біля мене , нагадую, 411 додаткових сміттєзвалищ на Волині до існуючих 11.Наша боротьба продовжується .Борітеся і поборите!А ви писаки коменти що зробили просто написали...
Відповісти
Біля Божого Храму, поряд Храму Культури натовп, спраглий до крові, явив свою натуру. Розпинав на підмостках, терзав тіло в кайданах, спопеляв свою душу на майданних скрижалях. Рік минув,стало краще? Легше, люди, вам жити? На прихрамових клумбах зійдуть весняні квіти...
Відповісти
Пiдстав другу щоку свою гвалтiвнику i насильнику.
Відповісти
що в центрі світової цивілізації (Луцьку) ми можем побачити сцену щирості, доброти і любові один до одного представників славної української нації. І нехай нам заздрять всі дикуни Африки, до нас їм ще рости і рости
Відповісти
Волинські лохі, він обікрав вас до нитки.Забезпечив себе на десять поколінь.Лише на контрабанді цигарок мільйони доларів. Про що ви пишете??? А не змінилось нічого ,тому, що його і таких ,як він, тоді на майдані не розстріляли. І тому зараз розстрілюють наших хлопців на сході, в яких немає толкової форми,ківлару, бронежелета, тепловізора і коліматора, бо колишній хренов військовий регулярно обкрадав Волинь.
Відповісти
Засєкіна Оксана - дуже хороша жінка. Я її знаю і люблю. А це, просто, довели. Молодець, Оксаночка, висловилася про тиранів, не боячись. Цілую і обнімаю. Ти - мужня жінка.
Відповісти
..де ті всі херої що були тоді на театральному....що немає кого мобілізовувати...виявляється вони були там хероями..а зараз йти захищати державу то поховались під спідниці....хочеться вірити що прийде час коли піднімуть ці фото..і все ж тих дикунів притягнуть до відповідальності.....ця ситуація яка зараз у державі саме через цих даунів сталась..і забудьте про Європу...європейці таких дикунів до себе не пустять...
Відповісти
А чим ці люди кращі від Башкаленка.Судять по ділах!, а які їхні плоди??? Що вони зробили??? Проти кого боролись??? Царські села як стояли так і стоять і ніхто не питає за які гроші ті хороми будувались.Чи кращі прийдуть на місце цих чиновників???
Відповісти
А куди подівся ідеолог Башкалєнка і всіх ригів Курилюк? Ніби впав в унітаз і змив за собою воду. Башкалєнка бачив на похоронах Клімчука - красивий, тільки темними окулярами закрився (ще не усю совість втратив), а цієї старовижівської гниди немає. Де вона?
Відповісти
Дякую за дуже приємне видовище і нову згадку про нього. Павло Данильчук - молодець, а ДУКівці - рейдери, які віджали у нього ПС
Відповісти
З-за таких патріоті у нас в Україні всі проблеми. Дурні.
Відповісти
Новим начальниХам порада iти в полiтику,певне добре в нiй тямлять, не те що в управлiннi деякими галузями Волинi. Коментарi i про Данильчука, i про Башкаленка , i про Курилюка - тiтоньки - не Вам судити тих людей, ви ж бо не тiльки на майданi, а навiть на антимайданi не були, виїхали до влади на чужих i менах, та чи на довго.
Відповісти
Ця людина- рідкий козел, про це можуть сказати сотні людей, які мали з ним справу. Його Бог - це гроші, більше нічого святого для нього не існує. Повірте, Він мало отримав.
Відповісти
Уточнiть що ви мали на увазi Пашу Данильчука i при-Шибу.
Відповісти