Луцький депутат побачив у ремонті доріг «політичний інструмент»

Луцький депутат побачив у ремонті доріг «політичний інструмент»
Депутат Луцької міськради Роман Бондарук вважає, що у місті в першу чергу ремонтують вулиці на округах тих депутатів, які підтримують міського голову.

Про це він заявив під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження у п'ятницю, 20 лютого.

На думку Бондарука, прикладом такої закономірності може бути ремонт дворів в районі ДПЗ, де знаходиться округи Євгенія Ткачука та Миколи Яручика.

Натомість депутат «пожалівся», що опозиційні обранці не можуть «вибити» гроші для ремонту доріг і дворів у своїх округах.

Його частково підтримав депутат Сергій Сівак. Він зазначив, що в список вулиць для поточного ремонту не внесли вулиці в районі Балка, де знаходиться його округ, адже він, мовляв, не «слухняний» депутат.

Депутат Василь Гриб запропонував, щоб у список вулиць для ремонту на 2015 рік від комісії внесли вулиця Софії Ковалевської, яка належить до округу Сівака. Таку пропозицію підтримали.

Також Гриб розповів, що регулярно ремонтують проспект Соборності, що належить до його округу, про депутат належить до фракції ВО «Батьківщина», а не групи «Рідне місто».

Директор департаменту ЖКГ міськради Іван Кубіцький натомість зазначив, що в міськраді готові ремонтувати всі вулиці, які передбачать депутати своїм рішенням на сесії, незважаючи на те, у якій частині міста вони знаходяться.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ткачук собі вулиці ремонтує і своій дружині
Відповісти
це не лише дороги..це і парк культури задавнянні ділянки..це і горгутам два ринки по 2.5 лімона чистими (поки) в місяц...поки то поки ціну за підміталовку не підняли до 200 грн. за кв.м..це і ларькі линника від яких як і від ринку місто має 2.6.грн. за м.квм в місяць..це і лінійки в школах де директори збирають учнів бо принесли принтер за 70 дол. з фірми яручика..і один зубами блищить другий і тим і іншим..а публікація в газеті про цю подію коштує мінімум два принтера..в одній газеті..плюс директор школи розтягайчик..тож не даром..шо чим не доунбас з ммм щиками та дідами морозами на планє?нема за кого більш голосувати то не ходіть..
Відповісти
Поблизу будинку Сівака (вул. Мазепи), заасфальтовано в минулому році, а Бондарук мешкає в будинку по Волі, 12. Запитання є? Воно, нещастя долбане, не знає, що говорить. А як закінчить будувати свій палац, то заасфальтує собі за вкрадені в банку 37 мільйонів.
Відповісти
то коли пройшов по "свободі" а потім побачив що депутатство від тої партії і те зачим прийшов не получиться..а хотілось рішати..хотілось продавати і орг і всяку ішу техніку перевалкою через дві бумажки сого офісу ..да по цінах хароших школам лікарням..хотілось просто ділити землю..бабла хотілось..так свободовець неокрепший яручик став окрепшим ж..ньою..пизи..там багато хаоших людей..виберіть всіх їх другий раз..може шо дадуть..духовно тут багатьом дали..потім не скігли коли в парку трактори..під підїздом ларьок..так тре..вони не винуваті..скло туноване..винуватиий абама..
Відповісти
Значить Яручик і Ткачук нормальні депутати, якщо на них так гавкають заздрісники. А на ДПЗ їх і на цих виборах підтримають, бо хлопці реально працюють для своїх виборців. А про принтери за 70 доларів - це вже дуже стара та заїзжена пісня. Купіть за 300 у.о. і подаруйте школі, в якій навчаються ваші діти.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат побачив у ремонті доріг «політичний інструмент»
20 лютий, 2015, 15:29