Повідомили, скільки є депутатів-«дезертирів» на Волині

Повідомили, скільки є депутатів-«дезертирів» на Волині
На Волині 242 депутати, які отримали повістки для походження медогляду в рамках підготовки до мобілізації, не прийшли на нього.

Про це стало відомо під час засідання ради оборони області у п’ятницю, 20 лютого, - повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Із 740 волинських обранців громади 540 оповістили про необхідність пройти медогляд. Із них лише 298 пройшли відповідний огляд. Придатними до служби виявилися 24 депутати, 74 непридатні, 164 скерували на додаткове обстеження, а 242 взагалі не з’явилися проходити обстеження.

«Представники місцевого самоврядування, а вони на рівні з усіма отримали повістки, попри те, що кілька років тому запевняли електорат: відстоюватимуть інтереси громади та їй же служитимуть вірою і правдою, не надто воліють показувати приклад і йти боронити батьківщину», - зазначають в ОДА.

Нагадаємо, всім депутатам однієї із районних рад Волині, які не хотіли сприяти мобілізації в районі, вручили повістки.

Про це повідомив під час оперативної наради у понеділок, 2 лютого, військовий комісар обласного військового комісаріату Роман Кулик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що ці "депутати" не є недоторканими і їх без проблем можна притягнути до відповідальності. А для початку прізвища цих "героїв" треба опублкувати у всіх місцевих ЗМІ. Нехай народ милується, що він 2010 року обрав.
Відповісти
Напишіть прізвища усіх!!!
Відповісти
Скоріше за все показові кримінальні провадження щодо ухилення від служби продажні мєнти покажуть на простих людях, а ці суки-депутати візмуть відрядження на декілька днів в зону АТО де не обстрілюють і по приїзді будуть показувати, що вони учасники бойових дій.
Відповісти
всіх їх гнати за ухилення від мобілізації
Відповісти
ще б притягнути до відповідальності тих "дохторов", що комісують за гроші, а тих, хто дійсно хворий-вперед!
Відповісти
Зверніть увагу! 74 - непридатні + 164 - підозрілі на хворобу. Разом - 238 з 298. Це що означає? Що в депутати ідуть майже одні хворі? То може треба внести доповнення до законодавства про вибори депутатів місцевих рад, міських голів, народних депутатів про оприлюднення кандидатами в депутати інформації стану їх здоров’я. Хвора людина не може повноцінно виконувати депутатські обов’язки. А виявленим хворим депутатам потрібно в законному порядку заборонити вчергове балотуватись в депутати через стан їхнього здоров’я.
Відповісти
саме так ы має бути і в інших країнах так і роблять. Хворі не можуть бути депутатами
Відповісти
За жабра їх і на передову. А якщо хворий то і в депутати має бути зась. Солідарна з медиком. Хвора людина думає перш за все за свою хворобу, а не про людей. Ті хворі ще й певно групи інвалідності через одного мають...
Відповісти
А сини Гунчика отримали повістки?
Відповісти
А роман карпюк, що катається на кубіку з володимир-волинськоі ради є в списку? Землю заграбастувати перший, а боронити хрена... Візу вже офомляє для виізду в Польщу...
Відповісти
Закосили! Гроші влада є, що ще потрібно людині, щоб зустріти старість.
Відповісти
Карпюк все ж знайшов спосіб "відкосити" після того, як голова районної ради Андрій Оніщук відмовився підписати клопотання під його бронювання від служби. Кажуть, ніби екстрено розлучився з дружиною, а на дітей оформив утримання виключно на себе і вуаля!
Відповісти
Гунчик нехай приклад покаже як теба Батьківщину захищати!
Відповісти
Останні новини
Повідомили, скільки є депутатів-«дезертирів» на Волині
21 лютий, 2015, 11:53