З Волновахи до Луцька передали подарунки. ФОТО

З Волновахи до Луцька передали подарунки. ФОТО
На центральній площі Волновахи Донецької області за ініціативи благодійної організації «Я – Волноваха», органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відбулася акція «Схід і Захід разом!».

Учасники, а це переважно молодь, закликали до миру та порозуміння між Сходом і Заходом, адже акція була спрямована на реалізацію ідеї щодо налагодження зв’язків між Волновахою та Луцьком, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Відбулася й виставка дитячих робіт, кращі з яких будуть передані в якості подарунків представникам громади Луцька. Діти підготували листи та плакати, що адресовані лучанам.

Після виступу міського голови Волновахи Сергія Демченка до волновасців звернувся міський голова Луцька Микола Романюк. Його аудіозвернення надіслали у Волноваху електронним зв'язком.

Також відбувся флеш-моб «Ланцюг Єдності» (учасники протягнули через площу жовто-блакитну стрічку, підняли догори Державні прапори).

Вранці 23 лютого делегація з Волновахи на чолі з міським головою Сергієм Демченком вирушила у Луцьк, де урочисто підпишуть Меморандум про співпрацю між двома містами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З Волновахи до Луцька передали подарунки. ФОТО
23 лютий, 2015, 17:09