Фотовиставка Алли Циркун

Фотовиставка Алли Циркун
Сьогодні свою фотовиставку представляє Алла Циркун.

* * *

Від батьків мені передалася любов до малювання, саме тому я захопилась фотографією. Моя зацікавленість до цього виду мистецтва почала рости з того часу, коли я вперше взяла до рук фотоапарат. Як на мене, це дуже банально. Таке захоплення було трішки проблематичним для сім’ї, так як плівки і фотоальбоми закінчувалися зі швидкістю світла. Тому мама при першій зустрічі з моїми друзями завалює їх моїми дитячими фотографіями.

Спочатку я знімала тільки випадкові моменти, емоції. Але одного разу на день народженні моєї подруги я спробувала фотографувати на Canon. І була приємно здивована, тому задумалася про покупку такого ж. Знаєте, на той час, ціни були «нереальні».

Тому батьки поставили переді мною ціль – вступити на державне відділення в університет. Переді мною стояв вибір: або навчатись на не зовсім тому факультеті, що я хотіла, але мати фотоапарат, або вивчати те, що обрала, але без нього. Це зараз звучить дивно. А в той час у більшості людей не було таких фотоапаратів та своїх спільнот Вконтакте, і далеко не кожен називав себе фотографом.

Звичайно, дорогий фотоапарат не гарантує хороших фото. Можна фотографувати навіть на звичайний телефон, а результат буде навіть кращим. Моїм натхненням стали роботи вже відомих фотографів і наші красиві українські дівчата. Коли я бачу гарну людину, то в голові відразу виникає образ і бажання втілити цей образ в життя. Я всього вчилась сама. І мої знання були такі ж далекі, як відстань від Луцька до штату Техас. Але ж я фотографую для свого задоволення, хоча не потрібно забувати, що це також праця.

Найбільше щастя для мене - це радість того, хто на фото, і сама підготовка, процес роботи. Зараз у мене на меті багато подорожувати і знаходити нові обличчя для нових ідей. Головне - не зупинятися!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
збуджуючі фотки!!!!!!!!!!
Відповісти
місьцями еротічнєнько...
Відповісти
Красиві фотографії, розкішні панянки. Але мені не зовсім зрозуміла концепція фотографії, де дівчина кризе книгу. поясніть.
Відповісти
напевно, мовляв, еротичним панянкам потрібно починати гризти граніт науки =D
Відповісти
Файні кози на там тий фатарафії.
Відповісти
дівчатка гарні)
Відповісти
Не всі фото добре оброблені. Деякі ніби під фільтр з інстаграму. Та й кадрування не дуже. Відсилу пару робіт несуть якусь художню цінність. Дівчині ще вчитись і вчитись
Відповісти
погано виклали , сайт "зїв" якість фото
Відповісти
Виставка гарна, фотографії так собі. Що не кажіть, а історію фотографії знати не завадить. Світлини з такими поставами робили вже на початку ХХ ст. В монохромі це виглядало фантастично. Сучасна фототехніка потребує інших сюжетів, інших постановок.
Відповісти
Більшість героїнь фото в лежачому положенні. В штанях і без штанів, в бюстгалтерах і без таких, з козою і без кози. Це підштовхує на одне бажання...
Відповісти
Фото з метеликами тяне на 1 клас, тільки б дівчинка вдягнута була))))
Ніяких емоцій фото як фото, дівок які повипендрюватись хочуть.
Емоційні фото більше захоплюють, особисто моя думка.
Відповісти
Захоплюватися фотографією і фотографувати дві різні речі.Потрібно мати трішки базових знань перед тим як брати камеру в руки. З photoshop треба бути обережніше. Перегляньте хоча б декілька уроків на YouTube.
Відповісти
Нормально все в неї з цим
Відповісти
Фото - посередні, а сама Алла - красуня.
Відповісти
Гарна тема з книжками! Успіхів тобі!
Відповісти
дякую)
Відповісти
Умнічка! Так тримати і рухатись лише у бік збільшення майстерності. ;)
Відповісти
Рада чути)
Відповісти
Цікаво!) Дівчина має свій стиль у фото - це тішить)))
Відповісти
Просто. Просто. Як в усіх.
Відповісти