Google випустив YouTube для дітей. ВІДЕО

Google випустив YouTube для дітей. ВІДЕО
Пошуковий гігант Google оголосив про випуск спеціальної версії YouTube для Android і iOS, яка спеціально призначена для перегляду дітьми.

Про це оголосили 23 лютого на офіційному блозі YouTube.

Додаток YouTube Kids може запропонувати дитині 4 категорії відео: Shows(Передачі), Music(Музика), Learning(Навчання) і Explore(Досліджувати), і гарантує, що дитина не побачить контент, призначений для дорослих.

Поки що YouTube «для дітей» офіційно доступне тільки на території США - це обмеження пов'язане з необхідністю підбору безпечного контенту.

Додаток розрахований для дітей близько 3-х років і більше. Розробники кажуть, що він спроектований так, щоб дитина могла легко знайти потрібну йому серію мультфільму: дизайн відрізняється яскравими елементами і великими зображеннями. Для тих, хто ще не знає букв і не вміє писати, наявний голосовий пошук.

Головною відмінністю від дорослої версії є не тільки «дитячий» контент, а й засоби батьківського контролю. У таймері можна буде встановити час, після якого додаток закриється, так що можна буде контролювати час спілкування дитини з гаджетом.

Звукові настройки дозволять виключити фонові звуки і спеціальні ефекти. Також можна обмежити пошук тільки тими відео, які присутні на домашньому екрані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.