У Луцьку насмерть збили активіста «Правого сектору»

У Луцьку насмерть збили активіста «Правого сектору»
Трагедія сталася у Луцьку. У ДТП на місці аварії загинув представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору 47-річний Юрій Федчук. Його позивний був Юз. Він, кажуть побратими, нещодавно повернувся зі сходу на ротацію.

Про це повідомляє ІА Волинські новини. На місці трагедії, мовляв, були очевидці, які стверджували, що за кермом був активіст «Самооборони Волині». Однак в самій організації приналежність водія до самооборонівців не підтверджують.

Так, як з’ясувалося, у активістів Правого Сектору, які їхали зі штабу організації, заглох автомобіль - ВАЗ 2109. Автівку припаркували на обочині проспекту Відродження біля Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, увімкнули «аварійку». На підмогу прийшли колеги на червоному Mercedes Vito, який викликали активісти. Власне, до нього намагався причепити поламаного «жигулі» постраждалий.

Як стало відомо, автомобіль Mercedes - збив чоловіка, який саме намагався причепити буксирувальний трос. Він, кажуть, просто не встиг відскочити.

Удар видався настільки потужний, що передня частина Mercedes'у наразі дуже пошкоджена, в автомобілі спрацювали подушки безпеки, а із загиблого злетіли навіть міцно зашнуровані берці.

Автівка летіла із шаленою швидкістю, кажуть очевидці. Більше того, водій, переконують свідки аварії, був у нетверезому стані. Він, вийшовши з автомобіля, голосно кричав, мовляв, з Самооборони, та закликав комусь передзвонити.

Трагедія трапилася приблизно о 5 годині ранку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: без коментарів
Сталася трагедія. Вибачте, коментарі закриті.
Відповісти