На Волині посадовця спіймали на корупції

На Волині посадовця спіймали на корупції
На корупції «погорів» секретар Піддубцівської сільської ради.

Правоохоронці склали протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення відносно секретаря Піддубцівської сільської ради, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Чиновник, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування та відповідно до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» – суб’єктом відповідальності за порушення антикорупційного законодавства, не доповів (ні в усній, ні в письмовій формі) присутнім на засіданні депутатам Піддубцівської сільської ради про наявність у нього конфлікту інтересів під час проведення сесії сільської ради, в ході якої розглянуто питання щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, житлових будівель і споруд волинянам.

Відтак, проголосував за затвердження проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, житлових будівель і споруд своєму синові.

Таким чином посадовець вчинив корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Луцьким міськрайонним судом секретаря сільради притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу – 250 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не смішіть
А де новини де гребуть хабарі сотнями тисяч?
Відповісти
ТУПИЙ показник ДСБЕЗ Волинської обл., щоб їх на ї...ли!!!
Відповісти
Інформація трохи не так викладена. У цій сільській раді працювали секретар (який без ніякої освіти - тупий тупішого) і його зять землевпорядник роздавали-продавали землю наліво і направо. Але в кінці кінців завжди приходить розплата. Тільки про неї чомусь нічого не пишуть?
Відповісти