На трьох вулицях Луцька проведуть комплексний ремонт. ФОТО

На трьох вулицях Луцька проведуть комплексний ремонт. ФОТО
26 лютого міський голова Микола Романюк побував на прибудинкових територіях на вулицях Привокзальна, 15, Арцеулова, 11, Гулака-Артемовського, 25 та 25 а, де буде проведено комплексний благоустрій.

Про це повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

«Я хочу поінформувати вас про обсяги робіт, які будуть виконані, а це - комплексний благоустрій: ремонт дорожнього покриття, оновлення освітлення, влаштування дитячого майданчика. Також хочу вислухати ваші пропозиції, щоб врахувати їх при виконанні робіт», – сказав міський голова лучанам, що прийшли на зустріч.

Поспілкуватися з громадою прибули депутат міської ради Ігор Поліщук, директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький та його заступник Микола Осіюк, директор КП «Луцьксвітло» Олександр Ковпак, директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев.

Іван Кубіцький та Микола Осіюк детально розповіли про обсяги робіт, які будуть виконані. Зокрема, у цих дворах планується відремонтувати проїжджу частину та тротуари, влаштувати додаткові парковки для автотранспорту на суму орієнтовно у 1 780 тисяч гривень, виконавець робіт ТЗОВ «Луцька ДПМК». Провести реконструкцію зовнішнього освітлення дворів - на суму 70 тисяч гривень, а також встановити додаткове обладнання на дитячому майданчику на суму орієнтовно 10 тисяч гривень.

Підготовчі роботи на цих прибудинкових територіях планують розпочати у найближчі тижні.

Піднімали присутні й ряд інших питань. Зокрема, мешканці будинків просили у міського голови також відремонтувати частину тротуару на вулиці Гулака-Артемовського, яка нині знаходиться у жахливому стані, здійснити ремонт східців біля під'їздів тощо.

За результатами робочого візиту міський голова Микола Романюк дав доручення департаменту ЖКГ врахувати пропозиції людей при виконанні ремонтних робіт на їх дворових територіях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане, Романюк! Комплек5сний ремон доріг, це добре для мешканців цього району міста. Та й Ви відмиєте у свою кишеню не одну сотню. Але краще своєчасно вжити мір реагування, щоб зберігати дороги в хоррошому стані.
Наприклад. Перехрестя вул. Бринського - Дубнівської. Мало по малу, заручившись Вашою мовчазною зхгодою, Славгородська О.В. зруйнвали асфальне покриття, бордюри та організувала новий напрямок руху ТЗ , що рухаються по вуд. Дубнівський в напрямку Київського майдану : Дубнівська- бордюри-газони- дворова теритрія будинку №12-Київський майдан.
І це не все, 20-ти тонні вантажівки ТОВ "Галичина-табак", яке організувала оптову торгівлю в нежитловому приміщенні першого поверху будинку №12, заїжджають в двір будинку, руйнують асфальтне покриття, а в офісі під вивіскою "Громадська приймальня депутата Верховної ради України Юрія Шухевича" цілодобово ведеться оптова торгівля "паленою" горілкою та тютюновими виробами, руйнують бордюри в дворі будинку, газони, забруднюють повітря. Від такої бурхливої діяльності Шухевича і його львівських дружків, будинок чекає доля будинку по Рівненській : тріщать несучф стіни та панельні перекриття.
А ще, в приймальні Юрія Шухевича розмовляють російською мовою. Складається враження, що живеш в Ростові-на-Дону, а не в Луцьку : російська мова. горілка, папіроси, занедбаний будинок і прибудинкова теритрія. Можливо. дешевше припинити руйнування обєктів нерухомості, аніж проводити комплексні ремонти.
Честь і хвала депутату Верховної Ради України Юрію Шухевичу, ОПТОВОМУ ТОРГОВЦЮ горілкою та цигарками, за його активну участь в розбудові "РОСІЙСЬКОМОВНОГО ТА П'ЯНОГО" Луцька.
Ура, таварищи!
Відповісти
А чому не зайти далі по вулиці до будинків №№ 19, 21 та 23 де двори просто в жахливому стані, про дороги взагалі страшно згадувати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Підтримую! Завітайте,будь ласка, з ремонтом до будинку номер 19, по цій же вулиці!
Відповісти
Краще би по дорозі зайшов ще на Коновальця...
Відповісти
Хто сказав, що це вулиці в Європі це назвали б провулком тобто частинку 20 метрів, а грощі де? а гроші в кармані...
Відповісти