Порошенко підписав закон, який регулює пріоритети регіональної політики

Порошенко підписав закон, який регулює пріоритети регіональної політики
Президент України Петро Порошенко сьогодні підписав закон «Про засади державної регіональної політики».

Як повідомляє його прес-служба казаний документ визначає основні правові, економічні, соціальні, екологічні, гуманітарні та організаційні засади державної регіональної політики як складової частини внутрішньої політики України, інформує tsn.ua.

"Закон створює законодавчу основу для реалізації нової державної регіональної політики, яка повинна охоплювати значно більше коло питань, ніж просто підтримка регіонального розвитку".

"Зокрема, документ містить визначення мети, принципів та пріоритетів державної регіональної політики; державної стратегії регіонального розвитку; повноваження суб'єктів державної регіональної політики; визначає принципи фінансового забезпечення та моніторингу реалізації державної регіональної політики ", - йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Також у Порошенка додали, що визначення рамок регіонального розвитку шляхом прийняття даного закону передбачено порядком денним асоціації Україна-ЄС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все це для того, щоб зберегти централізовані законодавчу й виконавчу гілки влади, які замість народу призначають СОБІ судову гілку та безліч різних державних обслуговувачів центральної влади. Служити народові центральна влада не хоче, прагне й надалі панувати над народом. Тільки народ є джерелом і носієм влади.
Відповісти
Закон інноваційний... вперше закріплено чіткий механізм співпраці між ОДА, громадськістю, бізнесом, і головне ОРГАНАМИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА МЕШКАНЦЯМИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ... Вірю в те, що проект стратегії області буде переглянуто з врахуванням інтересів усіх сторін, а не лише того, що сказано представниками одного з ВУЗів і їхнім "лобістом проштовхувачем" на місцевому рівні...
Відповісти
Ще не читав, але ніякої інновації не очікую. Не вірю, що діюча централізована влада на ділі визнає статтю 5 Конституції.
Відповісти
Останні новини
Волинські солдати - грипують
01 березень, 2015, 14:08
Порошенко підписав закон, який регулює пріоритети регіональної політики
01 березень, 2015, 13:37