Волинський губернатор не знає, що робити зі сміттям

Волинський губернатор не знає, що робити зі сміттям
В рамках візиту у Ківерцівський район, Володимир Гунчик побував і на проблемному об’єкті – сміттєзвалищі неподалік районного центру.

Площа – більше 12 Га. 8,5 Га – стара частина, решта – нова (4,4 Га виділили у 2002 році), - передає прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Що цікаво, на старішу частину сміттєзвалища немає жодних документів. Кількома роками раніше планували звести полігон твердих побутових відходів і збудувати сміттєпереробний завод. Одначе цього не сталося. Нині ж Ківерцівська міська рада готова виділити зі свого бюджету 200 тис. грн., але, зрозуміло, відповідної суми не вистачить.

"Нам слід закривати два питання: рекультивації старого звалища й облаштування нового. Варто думати про проект, як зробили у Брищі. Те, що маємо зараз, – не полігон, а величезний смітник. Аби його закрити, потрібне чітке рішення. Але робити черговий смітник ми не можемо, бо це – не вирішення питання, – зауважив голова облдержадміністрації.

Відтак Володимир Гунчик дав доручення представникам тамтешньої влади серйозно вивчити питання й запропонувати конкретні напрацювання вирішення проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у гейропу і все буде о-кей!
Відповісти
збирати в пакети і складати біля свого дому. Може тоді розуміння що можна з ним зробити прийде швидше! Цивілізовано його потрібно переробляти і отримувати з цього прибуток, а не збиток для природи і людей.
Відповісти
Гунчик зашився не тільки в



































































































Проблема сміттєзвалищ вирішиться, а от кадрове сміттєзвалище в ОДА - більш болюче питання. Це справді смітник і проблеми цього смітника вже стають незворотними.





Відповісти
Останні новини
Волинський губернатор не знає, що робити зі сміттям
03 березень, 2015, 15:18