Жако радить меблі для людей з обмеженими можливостями. ФОТО*

Жако радить меблі для людей з обмеженими можливостями. ФОТО*
Люди, які внаслідок нещасного випадку, хронічного захворювання чи віку обмежені в рухах, мають особливі потреби в межах власних чотирьох стін.

Спеціальні меблі дозволять безперешкодно рухатись у власній оселі, у власному просторі.

Як послужить людям, що пересуваються на візку, двометрова стандартна шафа-купе, коли не можна дістатись до верхніх полиць? І навіть приготування простої їжі буде неабияким досягненням, коли кухонна стільниця розміщена надто глибоко і візок не може нормально розміститись в кухні. Тому тут потрібні спеціальні меблі.

Люди з обмеженими можливостями потребують меблі без перешкод, бар'єрів.

На кухні без бар'єрів всі кухонні приладдя, меблі та техніка повинні використовуватись без сторонньої допомоги. Всі елементи кухні повинні бути максимально наближені до ергономічних стандартів. Це потрібно для того, щоб уникнути зайвих рухів, а також небезпечних падінь. Кухня, зазвичай, належить до безпечної зони в будинку. Але використання візка чи інших засобів для пересування потребує особливого планування.

Автоматично, лише натисненням кнопки, верхні шафи опускаються на зручну висоту, ба навіть висовуються наперед для більш зручного доступу до них. Нижні шафи розміщені таким чином, щоб було зручно працювати на робочій поверхні. Вони ніби втиснені всередину.

Духова шафа, посудомийна машинка, кавоварка та інші електроприлади повинні бути розміщені на зручній висоті.

На висувні полички - телескопи можна викласти страву з духової шафи чи мікрохвильовки. Така поличка слугує як додаткова робоча поверхня також.

Окрім комфорту та бездоганної функціональності, не варто забувати про дизайн. Адже від професіоналізму дизайнера залежить «успіх» майбутньої кухні. Студія кухонь та шаф-купе «Жако» із задоволенням розробить для вас дизайн-проект майбутньої кухні.

Дизайнер студії кухонь та шаф-купе "Жако" Олександра впевнена, що люди з обмеженими можливостями заслуговують кращого ставлення до себе. Це стосується і меблів у власному просторі.

Студія кухонь та шаф-купе "Жако" запрошує Вас за адресою: вул. Кравчука, 11а. Тел.: /0332/ 78 90 88. А також заходьте на наш сайт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жако радить меблі для людей з обмеженими можливостями. ФОТО*
10 березень, 2015, 15:01