Призначили голову Рожищенської РДА

Призначили голову Рожищенської РДА
Президент України Петро Порошенко призначив голову Рожищенськї районної державної адміністрації.

Про це йдеться у його розпорядження від 6 березня 2015 року, розміщеному на офіційному інтернет-представництві Президента.

Головою Рожищенської РДА стала Інна Гайворонська.

"Призначити Гайворонску Інну Михайлівну головою Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це взагалі дурдом.Невже в Рожищах немає розумних людей,а ця ж буде дерибанити район савчукова.....Це прірва для району.
Відповісти
Приємно, що молодь буде намагатись по новому втілювати європейські ініціативи на місцях. Якщо стара банда не вставлятиме палки в колеса!
Відповісти
А відносно палок ти правильно замітив. Вставляти будуть, але не в колеса.
Відповісти
Оценітє красату ігри!
Відповісти
Це величезна помилка Гунчика.Це пряма підстава Президенту.
Відповісти
Ганьба і сором !!!!! Януковича немає, але януковичів хоч відбавляй.Ніхто не радиться з людьми, бо їх просто немає, а є "богі", які все вирішують за всіх. Де прозорість???Публічність???? Конкурс??? З ким вона збирається працювати???? З людьми????, на яких знову наплювали. Відповідь цілком очевидна- ні. Люди ж не обирали, служитиме вірою і правдою, але не для громади........Савчук - це та людина, репутація якої втрачена назавжди, а кількість дипломів не говорить про якість і не є показником людяності. Якщо ця пані гідна папєрєдніка, то Рожище заживе, "як у раю". Знову вийшло як у прислів'ї:без мене, мене одружили. За що стояв майдан,за що гинуть люди????? Щоб оця банда далі розкошувала????? Схаменіться, бо всіх уже це дістало.
Відповісти
Говорити ми всі гаразді, а робити !!!! Оцінюють людей по результатах їх роботи , а не по тому хто її чоловік. В цей час стати очільником району не кожний мужчина згодиться, та взагалі в період АТО в тилу повинні керувати жінки . Всі нормальні чоловіки повинні бути на війні , а якщо вони " хворі", то ненає чого їм бути при владі. А " деребанити " район їй ніхто не дасть,для цього органи місевого самоврялування повинні контролювати, їх же народ обрав.
Відповісти
До посади треба йти не через ліжко, а через спілкування з людьми. Досвід підказує, що людина, яка приходить до влади " із-за дідової клуні" нічого позитивного не несе.На жаль, а може і на щастя пані Гайворонська не є маркантною постаттю для Рожищ.А якщо Савчук щось комусь винен, то хай платить з власної кишені, а не розраховується державними посадами.
Відповісти
ФАКТУМ, ти шо, дибіл?
"та взагалі в період АТО в тилу повинні керувати жінки . Всі нормальні чоловіки повинні бути на війні , а якщо вони " хворі", то ненає чого їм бути при владі".. яка нахуй війна, якщо АТО? і яке АТО якщо війна? і до чого тут хворі?.. ти про шо говориш, чмо? Савчук після 10 років вигнання повертається в район.. це плювок усім в очі! на палі закінчить ця сімейка.. от побачите!
Відповісти
Останні новини
Призначили голову Рожищенської РДА
07 березень, 2015, 10:34