На українську міліцію витрачатимуть більше грошей

На українську міліцію витрачатимуть більше грошей
Президент України Петро Порошенко підписав Закон "Про внесення змін до статті 23 Закону "Про міліцію", спрямований на посилення соціального захисту працівників міліції.

Про це повідомили у прес-службі глави держави, пише ТСН.ua.

Зміни стосуються виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті) або каліцтва працівників міліції. У прес-службі пояснили, що законом встановлюється єдиний підхід до виплати одноразової грошової допомоги правоохоронцям у разі загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва) чи встановлення інвалідності на рівні з військовослужбовцями Збройних сил, інших силових відомств.

Зокрема, документом встановлюється одноразова грошова допомога для членів сімей, батьків та утриманців міліціонерів у розмірі 500-кратного прожиткового мінімуму, встановленого законом для працездатних осіб у разі їхньої загибелі під час виконання службових обов'язків.

Водночас, у випадку отримання поранення, яке призвело до інвалідності, а також інвалідності, що настала в період проходження служби в органах внутрішніх справ, правоохоронці отримуватимуть допомогу у розмірі 250-кратного прожиткового мінімуму (інвалідність I групи), 200-кратного (інвалідність ІI групи), 150-кратного (інвалідність III групи).

Також у випадку часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності розмір допомоги становитиме від 20-кратного до 100-кратного прожиткового мінімуму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пенсії підніміть пенсіонерам а не с.... Гроші виділяєте
Відповісти
Петька вирішив прикормити міліцію, злякався що після його брехливих обіцянок кроваві бунти не за горами.
Відповісти
Оце посилив соцзахист!... Коли мене вб'ють чи покалічать то навіщо тоді мені та допомога?! А зараз бензин, форму, бумагу, документацію та інше приладдя за нікчемну зарплату купуй... Дякувати, що зброю не треба за свої купувати. А жити із сім'єю за що? Та що тут скажеш, коли тобою керує грузинка, яка перебуває в міжнародному розшуку і все що вміє то тільки перед пресою обіцяти золоті гори, а на ділі красти недокрадене... Будуємо Європейську державу...
Відповісти
Ні наша влада будує тут Конго з європейськими цінами
Відповісти
нормальна жінка такого писати не буде.
Відповісти
У Вас мабуть є проблеми із законом якщо так виражаєтесь... Відлюструйте спочатку себе, а потім судіть за інших. Хоча з Вашої писанини та граматичних помилок вище від плінтуса чи панелі Ви не піднялись і під люстрацію не підпадаєте.
У кожній професійній ланці є свої "уроди", які портять імідж своїх колег і через це складається враження про всю структуру. Згадайте про деяких хабарників лікарів, суддів, викладачів, податківців, прокурорів, мерів і т.д. Цей список можна продовжувати про кожну професійну діяльність.
Особисто до вАС, лучанка, то я на "хворих" не ображаюсь, оскільки в міліцію крім дійсно важливих повідомлень про скоєння злочинів часто звертається подібна вашої категорія осіб, коли "хмара найде" чи "повний місяць"...Тому у мене виробився імунітет.
А так звана "молодчинка" скоро себе покаже у всій красі, тільки не в Україні, а десь за "бугром" із грошима, які призначені на проведення "поліцейської" реформи.
Відповісти
Останні новини
На українську міліцію витрачатимуть більше грошей
07 березень, 2015, 12:43
Санкції проти РФ продовжать
07 березень, 2015, 12:05