Танцювальний Луцьк: Diva dance family

Танцювальний Луцьк: Diva dance family
Сьогодні у рубриці "Танцювальний Луцьк" - незвичні дівчата. Вони представляють колектив Diva dance family і танцюють у стилях High Heels, Twerk та Vogue.

Що це таке, розповідає засновниця Ірина Пшенюк.

* * *

Почну з того, що маю дві освіти, перекладача та хореографа. Хоча роботу по другій спеціальності ніколи не шукала. Танці – були лише моїм захопленням.

Та одного разу моя подруга, котра працювала хореографом у школі, була змушена поїхати за кордон. Їй потрібна була термінова заміна. От, вона і попросила мене. Я погодилась, адже на той час ще вчилась і роботи не мала.

Згодом на звітному концерті мої постановки побачили керівники технікуму і запросили працювати до себе. Пропрацювавши там півроку, я знайшла роботу по першій спеціальності і кинула танці.

Пізніше я паралельно влаштувалась тренером з танців у спорткомплексі. Було складно після офісної роботи їхати на тренування, але мені це заняття подобалось.

Після того, як я сформувала свою першу дорослу групу, яку досі згадую із любов’ю, на мене посипалась різка критика. Критикували і мене, і стиль, який я викладала. Тоді я задумалась, а може дійсно люди праві, і я роблю щось не так?

Пам’ятаю, як одного пізнього вечора ми йшли із тренувань. Я «ляпнула», а давайте буде «Діва». Всі відразу підхопили та погодились: «Так, Діва! Те, що треба».

Адже як корабель назвеш, так він і попливе. А діва - це самодостатня, впевнена в собі жінка, котра притягує своєю харизмою погляди. І впевнено йде вперед, не звертаючи уваги на заздрісників.

Після осуду людей, я вирішила почути думку кваліфікованих танцівників. Тому наш колектив вирушив на Кубок України з танців на підборах у Київ.

Я їхала і думала, що якщо судді погано оцінять наш виступ, то я повернусь до офісної роботи назавжди. Але ми перемогли, навіть з чималеньким відривом. Судді схвально відгукнулись про мою роботу та сказали, що мої дівчатка навчені на професійному рівні.

Отож, після повернення додому, я стала більш впевненою в собі. Наш колектив розвивався, збільшувалась кількість учасників. Я вирішила покинути постійну роботу і набрати групи віком від 4х до 40ка років.

Зараз наша чисельність сягає більш, ніж 50 учасників. У нас 5 груп різного віку. Дві дитячі групи (від 4 років), одна Джуніор та дві дорослі.

Стилі вивчаємо різні. Основний – це High Heels (саме в цьому стилі переважний склад дорослої групи досяг немалих висот). Всіх наших дівчаток ми намагаємось виховати універсалами. Тобто вивчаємо елементи різних стилів: джаз фанк, денс холл, хіп хоп, модерн та класику.

Детальніше я зупиняюсь на вивченні таких стилів, як High Heels, Twerk та Vogue. Адже саме вони роблять дівчат впевненішими в собі.

Звичайно, далеко не кожен у нашому місті розуміє такі танці. Але це не означає, що ми виходимо на вулицю і ведемо себе якось аморально чи відверто! Краще бути розкутим в залі та на танцполі, ніж вештатись по вулицях, пити спиртне і атрофувати свої мізки посиденьками у соціальних мережах.

За 2014 рік ми не програли жодного конкурсу по всій Україні. Стали дворазовими чемпіонами кубка України, перемогли в чемпіонаті в Кривому Розі, Чернігові та Смілі. Як в номінаціях "Танцювальне командне шоу", так і в дуетах, сольних виступах та батлах.

Особисто для мене танець виконує роль розради. Саме танець витягував мене із депресії, допомагав, коли на голову звалювались неприємності. Він – мій найкращий мовчазний друг. Саме завдяки танцю я можу показати свої страхи, переживання та радощі.

Хочу подякувати Богу за таку можливість, діткам за те, що втілюють мої ідеї та задуми. Окреме спасибі всім «критикам», які обливали мене та колектив брудом. Саме ви надихали мене на постановки, від яких зал завмирав. Дякую друзям, які мене підтримували та робили сильнішою морально. І весь цей досвід я передаю своїм коханим дівчаткам.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 78
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдиний позитив, що не наркомани....а так все дуже печально....повна деградація!
Відповісти
Молодці!
Відповісти
Це часом не ті, що наділи прапор на дупу і трясли ними біля замку?
Відповісти
Таки вони. Шкода, що трясти дупою у прапорі то тепер зветься мистецтвом.
Відповісти
Наруга над державними символами — злочин, передбачений 338 статтею КК України, що полягає у публічній нарузі над державними символами.
Відповісти
Якийсь ти недоюрист раз не можеш відрізнити прапор від трусів. А чи ти диванний юрист, тоді пращаєтса.
Відповісти
Бачив учора в фейсбук стурбованість деяких лучан щодо творчості цих дівчат. Обзивали їх негарними словами - хоча насправді самі впали нижче плінтуса в таких оцінках, фу. аж читати було гидко... Вважаю, що цей матеріал - дуже хороша і достойна відповідь озлобленим критиканам. Цікаво, що вони тепер на це скажуть?! запасаємося попкорнами і слудкуємо за коментарями)))))
Відповісти
ну з прапором якось дуже неоднозначно вийшло.... не варто було. але вцілому за творчість - респект! не знав раніше про цей колектив в луцьку
Відповісти
бєспрєдєл!
Відповісти
Танці - це класно, фітнес - це класно, спорт - це взагалі супер. Але відео, на яких потряхування п"ятою точкою у державному прапорі, та ще й біля історичної пам"ятки, імітуючи статевий акт (інакше навіщо нею так трясти, та ще й з такою інтенсивністю) це занадто. Вульгарно. Дригайте нею у нічних клубах, у танцювальних залах та перед відповідною публікою, але не зневажайте українські цінності. Інакше, як на мене, це назвати не можна. На все своє місце.
Відповісти
Якщо ти так як кажеш - дригаєшся під час статевого акту, то зніми це, будь ласка, на відео))))) я тільки від уявлення такого регочу. Аххххаааа, хочу побачити це)))))))))))))))))
Відповісти
До чого тут я? Де ти прочитав, що так роблю саме я? Хлопчику, я розумію, що ти щойно порукоблудив на гарні дівочі попи, але не всі такі як ти і кожен має право висловити сврю думку. На те вона і "своя", її ніхто нікому не нав"язує. Продовжуй "культурно" розвиватись, переглядаючи відео, та не забудь витирати слину з підборіддя.
Відповісти
Він не тільки хоче побачити, а відчути - просто жаба душить, що не може.
Відповісти
Ви всі причепилися до одного відео, але не бачите більшого поза своїм негодованием. Група отримуала різні нагороди, танцює і інші види танців і вони прекрасні. Це довела їхня діяльність адже вони не сьогодні взялися. Гурт росте і розвивається, дівчата молодці!
Відповісти
" маю дві освіти, перекладача та хореографа" - а можна уточнити конкретніше в якому навчальному закладі вона здобувала освіту "хореографа" і хто були її викладачі?
Відповісти
такого хореографа, як ти, ми вже маємо - аж цілий Донбас!
Відповісти
Це вульгарно, справді. Танець і розведені сідниці не варто суміщати для широкого загалу. Хай в нічних клубах таким займаються, а постити таке в новини...
Відповісти
О, тепер це називається танцями?..
Відповісти
Це стиль танцю - Twerking.
Відповісти
За два дні дівчатка добре пропіарились завдяки 5-тій точці) молодні, респект... не кожному дано)
Відповісти
Що мені особисто дуже сподобалося, так це в другому роліку, навіть знаходячись ще в спідницях під вар'єте, "танцівниць" охоплює невгамовне бажання якнайшвидше їх скинути для того, щоб залишитися в більш звичному для себе стані та представити своє містецтво глядачу в найбільш вигідному світлі. Молодці!
Відповісти
Тема сисек не раскрыта!:(
Відповісти
Ну в якийсь дещевий провінційний клюб тих дівок візьмуть піджейками. Професіоналізму не бачу. На рахунок тясіння дупами в синьо жовтих труселях, то мізків у них точно нема... голова дівчата потрібна не тільки щоб нею їсти.
Відповісти
в 90% учасниць колективу діва целюліт і жирок..))) і це не танці - це жахливий *щосьтипусхоженастильбейонсе* вульгарщина....справа навіть не у вигляді їхньому..а в їхній мові...через слово-тіа карочє..вам танцювати і закритих приміщеннях..де глядачами будуть СТІНИ!
Відповісти
Саме дешеве, що може бути в житті - це думка інших про тебе. Молодці дівчата! Бажаю Вам творчого успіху та нових досягнень. А злі язики - вони завжди були, кожен виливає те, чого у ньому в надлишку.
Відповісти
а где бульбуляторы
Відповісти
Прочитала цей рекламний нарис про аматорський гурт спортивної аеробіки і про універсального “хореографа” ,”Всіх наших дівчаток ми намагаємось виховати універсалами. Тобто вивчаємо елементи різних стилів: джаз фанк, денс холл, хіп хоп, модерн та класику” - а це вже повний абсурд)) Зразу відчувається,що ця особа і зеленого поняття не має,що таке спеціалізація профілю: народний,бальний,класичний і т.д. - види жанру танців,бо про “модерн та класику” то взагалі жесть)))
“Універсальний хореограф” Ірина в міру своєї не освіченості в хореографічній сфері напевно і не здогадується,що модерн та класика це і є та сама класика в сучасному напрямку(модернізована класика)!
Ну, що ж на попередніх місцях її короткотривалих робіт Ірину не оцінили,як універсального хореографа,отож їй довелося влаштувалася тренером у спорткомплексі ))) Цим все і сказано...Повторюся ще раз: “Хореографія і аеробіка з елементами вуличної субкультури афро-амереканців це абсолютно різні речі!” І на завершення звернення до авторів,що готовили цей матеріал: “ Важливим було вказати який навчальний заклад за спеціальністю хореографа закінчила ця “універсальний хореограф” і по якому профілю: народний бальний,класичний... і хто її викладачі? “Почну з того, що маю дві освіти, перекладача та хореографа” - а я закінчу тим що не має таких освіт! Є середня освіта,є вища освіта і т.д ,як категорії рівня освіти,а ось “перекладачі та хореографи” це спеціалізації!
Відповісти
5+,прям в точку!!! Ірочка, то яка там освіта все-таки? Педколедж?)
Відповісти
Ви як хореограф давно померли. як може людина не розвиватись??? Тим більше, називаючи себе хореографом? Що Вам відомо про сучасне мистецтво? Вам соромно мало б бути отак привселюдно показувати свою непрофесійність!
Дівчата перегнули, такі танці в залі чи в клубі потрібно танцювати, а не на вулиці. А от загалом - молодці! Розвиваються. Подальших Вам успіхів! Комусь і класика - верх хореографії, а комусь - хіп-хоп. І це аж ніяк не субкультура!!! Не позортесь, якщо не тямите і нікому не розказуйте який Ви "хореограф".
Відповісти
Ех, дівчата, як гладишки з медом...
Відповісти
Не сидіть в Луцьку! Дєрзайте на Україна має талант або Танцюють всі. Тут вас всі заклюють. Або в інші міжнародні конкурси!)
Відповісти
А ще краще - у стриптиз-бар, там-то точно оцінять )))
Відповісти
Це правда в Луцьку для Вас немає майбутьнього, населеня у нас ще трішки "дике"
Відповісти
Ті що заступаються за дівчат... Якщо ви вважаете що в цей час наш прапор тре насити на дупі... це ваше діло... як кажуть "кому війна а кому і мать родна"... Я не критикую їхню творчість.. тільки цей вчинок
Відповісти
Та Ви вже тронулись на тому прапорі. Ніхто тут прапор не принижував!
Відповісти
Горджусь своїм містом.Справжні борці з "цюлюлітом" і антрипатріотичними труханами. з кожним своїм коментарем про цей колектив, прям відчувається як це допомагає нашій армії!Поки всі заморочуються як боротися з тою великою дупою ,в яку попала наша країна ,наше славетне місто бореться з з найважливішою проблемою і найбільшим злом людства:дупами Diva dance family!
Відповісти
тепер це називається хореографією? ню-ню
Відповісти
ПРОСТО МОЛОДЦІ, ДІВЧАТКА! СУПЕР! ТАК ТРИМАТИ! Не слухайте вічно невдоволених нероб, які тепер називаються громадськістю. Їм тільки б всіх і все критикувати. Футболістів теж багато хто називає пингвинами і т.д. Ну і що..Танці в поєднанні зі спортом - це класно, це здорово.І це не на шкоду іншим, а навпаки - це розрядка і насолода.Я милуюсь вами, і радію, що і в Луцьку, нарешті, молодь прагне розвиватись. ЦЕ МИСТЕЦТВО!
Відповісти
Саме цікаве те,що дійсно хороші школи Луцька, про яких писали раніше, не викликали багато коментаріїв.натомість оця пародія на танці викликала
Відповісти
Бо для нашої публіка слова "коментува" і "обсирати" - синоніми. а щоб написати слова похвали і підтримки, то легше руку собі відгризти...
Відповісти
жахливо дивитись на деградацію дівчат!!!
стражні сраки з цілюлітом це мистецтво????
та я як перший раз вас побачив думав вибачне на слові мене вирве,фу!!!!!!
і ще за паплюження прапора на ваших сраках треба вам по вашому цилюліті добре надавати
не позорьте пропор і наш луцьк
танець село
Відповісти
Колектив чудовий! Перед тим, як засуджувати їх, подивіться на їхні роботи. Це ви тут сидите, пишите різне гидоття, а краще б встали й пішли у зал. Невідомо, у якій ви фізичній формі і я дуже сумніваюсь, що ви в такій хорошій формі як вони. Звісно, наш Луцьк у цьому плані дике місто, ми не звикли до таких танців. Вальс та й досить... А Ірина молодець, що робить щось своє, а не створює черговий хіп-хоп колектив, типу Stylez, не створює вже заїжджену тему бальних танців, типу Троянда, а приносить в наше місто незвичний цікавий стиль. Дякую їй за це!
А щодо Twerkу біля Луцького Замку. Відколи це замок така святиня. Подивіться на чистоту біля нього. Чому ви ось цих людей не засуджуєте? А ще, синьо-жовтий не означає одразу прапор. Це просто два кольори. Респект вам дівчатка)
Відповісти
Ірино, невже це Ви?)))
Відповісти
ДУЖЕ КЛАСНО. Де можна придбати диск?
Відповісти
Просто супер. Молодці. Де можна придбати диск?
Відповісти
Ролік з державним прапором "гуляє" по рос. мережі. Реготу більш ніж достатьньо. Навіщо раші давати привід для глузування? прикро, що не всі розуміють що таке інформаційна війна.
Відповісти
аще дній з 3 дівчат менше 18 років...і батьки норм до цього ставлтться.я в шоці
Відповісти
третє відео це що? епілептичні припадки?
Відповісти
% ханж і зануд в коментарях - шкалить.
целюлітні тітки і пузаті дядьки, харе заздрити рухливим та молодим ;)
Відповісти
Перше, що хочу сказати хореографу великий респект, ти молодець))) хтось написав про педколедж..так ви знаєте педколедж багато, що дав..адже навчаючись в ньому команда , Колорит'в якому Іра теж брала участь три рази вигравала змагання серед навчальних закладів у Луцьку...про прапор так багато пишуть, обливають брудом...люди ви далі свого города нічого небачите..заграницею танцівники дуже часто одягають костюми у вигляді прапора своєї країни і це не новинка..роззуйте очі і подивіться, що світ рухається вперед, а ви лишаєтесь на місці зі своїм городом...дуже сумно...Іринка ти молодець..не зупиняйся
Відповісти
Стосовно прапора на дупі - згоден. Це перебір, і дівчата цим зачепили патріотичні і національні почуття! Просто можуть собі репутацію повести в 0, то чисто порада Ірці офіційно вибачитись, і я думаю всі зрозуміють, з ким не буває! А у всьому іншому - респект! Народ викидайте з голови сотщину! Вульгарно, стидно, аморально! Це ваша особиста думка! Займайтесь сексом під ковдрою, із вимкненим світлом, вночі і з заштореними темною матерією вікнами! Що за дурість! Є тема - і це добре! Сексуально, привабливо, збудливо - ну і що тут такого??? Хай розвиваються! Єдине, щоб вибачились за прапор, бо наразі клуби і інші фести і заходи можуть відмовлятись від послуг, коли репутація підмочина на патріотичних нотках. А так все гуд!
Відповісти
Молодці!!!
А негатив в коментах пишуть голубята
Відповісти
Просто коментатори чоловіки діляться на дві категорії: у яких стоїть і у яких уже всьо. Звідси й коменти. Ну, а про жіночу "дружбу" (і відповідні коменти) давно всім відомо.
Відповісти
От мені цікаво, який емоційно-образний зміст дівчата закладали в ці рухи, що їх називають кхм...танцем. Чомусь завжди думала, що танець - це мистецтво (ну, не той танець, коли в клубєц приходять подригатись), а тут якісь такі дивні рухи 5ою точкою. Певно, занадто глибоко той зміст заклали))
Відповісти
Ви трішки відстали від життя :)
Відповісти
Якось до одного місця їхня творчість і тд і тп... по іншому як проституція і еротика це назвати неможна а вот нащот держ символіки це впринципі стаття і просто позорно... і щодо замку то це вже перебор замок завжди був святинею луцька і так паплюжити історію міста це огидно!!!
Відповісти
а ще ти скромна, слухаєш маму, варищ борщі і переходиш дорогу на червоний, ну і прибрехуєш заодно)
Відповісти
я - красива ,молода, сексуальна ,спортивна, без целюліту..да і сідаю на шпагат і гнучкість супер...я їм не заздрю..просто ти їх вживу не бачив - це огидні дівулі з таким лексиконом..що дівчатами їх важко назвати
Відповісти
Фото в студію! І ти ще забула додати до своїх чеснот, що ти брехуха вищого рівня. Мала можливість спілкуватись з дівчатами, виховані, адекватні, і з лексиконом в них все гаразд і з мозгами, на відміну від декого
Відповісти
В країні війна!хлопці цілують прапор свої держави!мені соромно за цих дівчат!!!трясти 5-тою точкою в прапорі своєї держави на меморіалі(на могилах солдат)-це мистецтво?це аморально!гидко дивитись!!!!!!!
Відповісти
Ну що перегнули з одягом це є, але де ви меморіал побачили???? Хворі чи що?
Відповісти
Дівчата молодці, а ось Ваші безглузді коменти це справді сором
Відповісти
цікаво, чи луцькі любителі побухати і покурити під стінами замку знають, що він завжди був луцькою святинею?
якщо не полінуєтеся сходити і розповісти їх про це - добру справу зробите! а якщо ще й пластикові стаканчики з папірцями позбираєте, то плюси до карми перекриють усі мінуси, отримані за злі коменти:)
Відповісти
Мде. Жахливо... Шкода що про це пишуть виносять на показ і піарять.
Вважав Волиньпост сайтом трошки вищого рівня...

Хай трясуть своїми для тих хто на це хоче дивитись... Навіщо про це писати статтю в стилі піару групи? Скільки це коштувало?
Відповісти
Юрій хто тобі нет в село провів?
Відповісти
Ти троха фільмєцов пересмотревся,чуваче. Якісь заказняки мерещаться.
Відповісти
Аби здоровенькі були, а розуму може і прибавиться !!!
Відповісти
Сьогодні бачила відео з дівчатами в рос. групах...хоч мають люди з чого сміятися. дівчатам треба не тільки попою працювати, але і головою (думати). одним словом не гарно вийшло
Відповісти
еммм... там на 40 сек вивалилось дещо з трусів ірини, вибачте-пробачте
Відповісти
Нарешті така класна штука в Луцьку! Той стиль на який із захопленням дививвся ще 15 років назад у американських хіп-хоп, реп та RnB кліпах тепер є і нашого виробництва!
Відповісти
Я б назвав цей стиль "Сракотряс" но не хіп-хоп!!! Та дівчата можуть, показують сво робоче місце. Та і на останньому ролику на кепці так і написано шо вони хочуть)))
Відповісти
Це не хіп-хоп. Стиль Twerk
Відповісти
Хороші дівчата
Відповісти
Просто класс! Дівчата дуже гарні, танці супер, все сподобалось. Нічого непристойного я не "узрел", а "недоброжелателям" бажаю краще за собою слідкувати ;)
Відповісти
Справа також не лише в пристойності чи її відсутності, а в професіоналізмі. Знайома особисто з офіційними представниками Вог-дому в Україні, на цих відео Вог відсутній, те ж саме можу сказати про джаз фанк. З хілз тут простіше - усе, що на підборах вже хілз. Денсхол також чи то застарілий, чи то неправильно вивчений. Ось головна ваша тема - улюблений усіма тверк. Це виходить, і це присутнє у кожному вашому "перфомансі". Так що не ліпіть тих хештегів з неіснуючими по суті у ваших виступах стилів. Не брешіть хоча б собі.
Відповісти
А де це знаходтться і яка ціна?
Відповісти
Знайдітьми мене будь ласка в інстаграмі _princess_with_sad_eyes_ Дуже сильно нравляться ваші танці хочу ходити
Відповісти