У Нововолинську невідомі напали на редактора інтернет-видання. ФОТО. ВІДЕО

У Нововолинську невідомі напали на редактора інтернет-видання. ФОТО. ВІДЕО
На редактора інтернет-видання “БУГ” Андрія Медину був вчинений напад невідомими особами, які назвалися охоронцями підприємства.

Подія трапилася у четвер, 12 березня, у місті Нововолинську під час зйомки відеоматеріалу про екологічну ситуацію Нововолинська та роль у ній заводу “Кроноспан”, - пише "БУГ".

"Людина у формі довго не хотіла представитися, а потім тицьнула на декілька секунд в обличчя портмоне із загадковим папірцем. Далі почалося найцікавіше – удари по рукам, по камері, погрози та образи лилися від чоловіка рікою. Незабаром до нього приєднався інший представник чоловічої статі, який навіть і не збирався називатися, а одразу приступив до образ з нецензурною лексикою та штовханини редактора", - зазначають у виданні.

Прес-служба УМВС у Волинській області повідомила, що на разі проводиться перевірка з метою встановлення обставин інциденту та притягнення винних осіб до відповідальності.

"Попередньо встановлено, що під час проведення відеозйомки одного із заводів міста двоє невідомих осіб перешкоджали у підготовці сюжету. Чоловіки назвалися охоронцями вказаного підприємства. Аби з’ясувати всі обставини події, встановити винних осіб та притягнути їх до відповідальності, міліціонери проводять дослідчу перевірку", - пишуть правоохоронці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську невідомі напали на редактора інтернет-видання. ФОТО. ВІДЕО
12 березень, 2015, 15:42