Українські військові отримали перші «бонуси» за підбиту техніку бойовиків

Українські військові отримали перші «бонуси» за підбиту техніку бойовиків
Міноборони виплатило першу винагороду бійцям АТО за знищену бронетехнік.

Військовослужбовці 128-ї бригади, які обороняла Дебальцеве, отримали 85,2 тисячі гривень за дві знищені бойові бронемашини. Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони, - пише Укрінформ.

"Згідно з документами, що надійшли до штабу АТО, за знищену (захоплену) військову техніку ворога та успішне виконання бойових завдань передбачено виплату винагород військовослужбовцям на суму майже 13 мільйонів гривень. Першим таку винагороду, а саме 85 тис. 200 гривень, вже виплачено військовослужбовцям 128-ї бригади за знищені дві бойові бронемашини", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в МОУ, станом на 11 березня видано наказів на виплату грошової винагороди на суму майже 1,5 млн грн. Зокрема, винагороду за успішне виконання бойового завдання, найближчим часом отримають військовослужбовці зведених підрозділів 30 та 128 бригад ЗС України. А грошову винагороду за безпосередню участь у бойових діях отримають 45 військовослужбовців 55-ї бригади та інші.

"Загалом на розгляд до штабу АТО вже надійшли документи на виплату грошових винагород за знищені 210 одиниць бойової ворожої військової техніки, зокрема за 29 знищений та 1 захоплених танк, за успішно виконані майже сотню бойових завдань. До кінця березня усі документи будуть розглянуті та після отримання підтвердження буде видано накази штабу АТО на виплату відповідних винагород", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українські військові отримали перші «бонуси» за підбиту техніку бойовиків
12 березень, 2015, 18:19