Луцька міська рада хотіла незаконно забудувати зелену зону, - прокуратура

Луцька міська рада хотіла незаконно забудувати зелену зону, - прокуратура
У Луцькій міській раді винесли незаконне рішення про забудову зони зелених насаджень.

У прокуратурі міста Луцька встановили незаконність рішення Луцької міської ради від 24 грудня 2014 року, - повідомили у прес-службі відомства.

Своїм рішенням в міськраді хотіли внести зміни в детальний план території мікрорайону в межах вулиць Карпенка-Карого, В`ячеслава Чорновола, Ветеранів і проспекту Соборності.

Цим рішенням обранці Луцької громади змінили також цільове призначення частини території вказаного мікрорайону з зелених насаджень загального користування на територію під забудову групи дев`ятиповерхових будинків з підземним паркінгом і внесли відповідні зміни в Генеральний план міста Луцька, неодноразово порушивши при цьому вимоги чинного законодавства.

Змінюючи цільове призначення території, депутати Луцької міської ради проігнорували уведений державою у квітні 2011 року 5-річний мораторій на зміну призначення земельних ділянок рекреаційного призначення незалежно від форми власності в містах та інших населених пунктах, - повідомили у прес-службі.

Волинський окружний адміністративний суд 12 березня 2015 року задоволив усі позовні вимоги прокурора. Рішення Луцької міської ради, яким було незаконно зменшено зону зелених насаджень в обласному центрі Волині, визнане протиправним та скасоване.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не радійте люди добрі, на них почалося на нас закінчиться! На них розчинили - на нас замісять! Все повторюється як у фашистській Німеччині! Там Компартію Гітлер забороняв теж, і до чого це все призвело??? Думайте і ще раз думайте!!! І згадайте слова Кобзаря: "На пашщину йдуть і діточок своїх ведуть"! Україну сьогодні врятує тільки Соціалістична революція! Тоді люди будуть рівні, тоді востержествує справедливість! Тоді людина праці буде мати захищеність, повагу, гідну зарплату і медичне обслуговування безкоштовне, а діти робітників будуть безкоштовно здобувати освіту, отримувати безкоштовно житло, одружуватись, створювати сімї і жити в прекрасній і процвітаючий країні - УКРАЇНА! В мене Україна така, а яка у Вас???
Відповісти
В Німеччині це призвело до того, що це одна з найпотужніших і найрозвиненіших держав світу. А "всі люди рівні" і все безкоштовне, і захищене ми вже бачили в радянському союзі, без хабаря чи знайомства нічого толком не отримаєш.
Відповісти
Кононович, ти чи шо??? Яка Соціалістична революція??????? Є національна і гідності революція. Але де ти соціалізм бачиш???? Навколо капіталізм, і він наразі всюди!. І це рішення думаєш було просто на користь?? Всі отримали лаве! Нашо дітям зелений район??
Відповісти
Всі береги Сапалаївки біля проспекту Волі забудували, то там законно? Чи прото там Романюк кришував, а тут ні?
Відповісти
А що погано виглядае сапалаевка на чехова за приватни гроши
Відповісти
Ну два метра облагородили а скрізь одне болото і зарослі
Відповісти
Ні, навпаки, вигляд гарний, мало того, мабуть і на 55-му мікрорайоні варто було б допустити приватний бізнес. Питання в іншому - чому в одному випадку можна (і протестів прокурорів не було), а в іншому - зась?
Відповісти
Такі саме ж рішення прийняли по забудові парку, де зараз корти "Міленіум" на Перемоги-Грушевського, на Огієнка, де в скверику розпочалось будівництво, на Гордіюка-Конякіна і т.д.
Відповісти
Останні новини
Луцька міська рада хотіла незаконно забудувати зелену зону, - прокуратура
13 березень, 2015, 08:13