Волинський депутат допомагає «кредитному майдану» розібратися із Нацбанком

Волинський депутат допомагає «кредитному майдану» розібратися із Нацбанком
Депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко вважає, що Національнй банк неправомірно відмовляє у переведенні виплат за валютними кредитами у кредити в гривні, а тому винних у цьому треба притягнути до відповідальності.

Про це йдеться у його запиті до прокуратури, обласного управління МВС, управління СБУ, озвученого під час сесії Волинської обласної ради у п’ятницю, 13 березня.

Слабенко нагадав, що волиняни із ГО «Кредитний майдан» неодноразово пікетували приміщення обласного управління Нацбанку через неможливість платити валютні кредити. На думку активістів ГО «Кредитний майдан», неможливість платити валютні кредити несе загрозу життю та здоров’ю людей.

Слабенко на основі низки нормативних актів доводить, що Нацбанк зобов’язаний компенсувати людям збільшення виплат через падіння гривні, а тому осіб, які цього не зробили, треба притягнути до відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
самі себе. Сєня мав вас всіх на....
Відповісти
Це Божа справа. Проти кредитного рабства, проти геноциду, проти шахрайства валютного кредитування зубожілого і довірливого українського народу. За нами Бог, який через пророків засуджував гріх лихварства, з нами І.Франко, який на сторінках твору "Сам собі винен" змалював гіркоту будь-яких виправдань борговому рабству.
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат допомагає «кредитному майдану» розібратися із Нацбанком
13 березень, 2015, 11:13