«Хай москалі помирають без м'яса», - волинські депутати про торгівлю з Росією

«Хай москалі помирають без м'яса», - волинські депутати про торгівлю з Росією
Депутати схвалити звернення Волинської обласної ради до жителів Волинської області щодо ігнорування товарів та послуг Російської Федерації.

Рішення було прийняте 13 березня на позачерговій сесії обласної ради.

В зазначених умовах збройної агресії Російської Федерації проти України Волинська обласна рада звертається до жителів Волинської області із закликом:
- ігнорувати товари та послуги країни-агресора Російської Федерації;
- не обслуговуватись у російських банках;
- не підтримувати економіку ворога, працюючи на підприємствах на території Російської Федерації;
- не ввозити продуктів харчування, особливо м’ясних та молочних, у Російську Федерацію.

Депутат Волинської облради Валентина Блінова запропонувала написати звернення до ВР та Кабміну.

«Ми звертаємось до Верховної Ради та Кабміну з проханням запровадити економічні санкції щодо російських підприємств на Волинській області», - зазначила вона. Пропозиція була підтримана.

Депутат Сергій Слабенко просить органи самоврядування вжити заходи щодо російських підприємств на Волині.

Натомість депутат Василь Пацентій зауважив, що він проти того, щоб Волинська область постачала м'ясо-молочну продукцію державі-агресору.

«Хай не везуть м'ясо в Росію, хай москалі помирають. Якби вони не мали, що їсти, якби вони були голодні, то не воювали. Не треба нам їхнього газу, їхньої нафти. Обійдемося. Люди поставлять не газові котли».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, так воно й буде як ви скажте. На кордоні з Кримом стоять кілометрові черги фур з України, які везуть проклятим москалям картоплю, мясо, муку, цуор і все, що душа забажає. В гонитві за виручкою вони готові годувати всю расєю.
Відповісти
Не треба нам їхнього газу, їхньої нафти. Обійдемося. Люди поставлять не газові котли - це що патякнути аби не мовчати? Що за тупість
Відповісти
у них є газ! У наших - немає мізкків і то живемо....
Відповісти
как наивно :))
Відповісти
Дитячий садок! "На зло кондуктору, пойду пешком!". Краще б свої безпосередні обов"язки виконували ніж "морозили" такі дурниці! Невже вони думають. що якщо Волинь перестане продавати в РФ м"ясо, то росіяни це відчують!?
Відповісти
...ще упустили один пункт - відмовитись від російського газу...............складається враження що в облраді дефіцит розумних ....
Відповісти
- не ввозити продуктів харчування, особливо м’ясних та молочних, у Російську Федерацію.

це ж скільки треба мати мізків, щоб таке ляпнуть? ти спочатку запропонуй куда його продавати, а потім куда ні. тому що зараз українці не взмозі купити ту кількість продукції яка йде на експорт. а якщо вони не взмозі, то куди цю продукцію дівати виробникам?
Відповісти
"Не треба нам російського газу!!!" Смілива заява від тупого депутатика. Хоча...На Волині є природній газ(але малі запаси), кам"яне вугілля(але з 10 шахтою ніяк не можуть розібратись), торф(там завжди якісь проблеми), сланцевих газ у нас поки не видобувають, альтернативних джерел енергії у нас не розвивають і, скоріш за все, не будуть. Залишається переходити на дрова!!! Повирубуєм всі дерева і з Полісся зробимо пустелю!!! Як вам така альтернатива???
Хочу нагадати цьому депутату, що вся Європа користується російським газом. І якщо Яценюк із Порошенком "клянчать" у словаків і мадярів газ, то це не європейський, а РОСІЙСЬКИЙ газ, тільки реверсом його постачають в Україну!
Тому "мозгуйте", що говорите, шановний депутате!!!
Відповісти
Палата №6 .а не обл.рада Це вже діагноз.
Відповісти
Ми не будем продавати нічого в росію ні молоко ні мясо але на томість хай наші (мужі)дажуть нам тут таку ціну щоб ми не шукали збут по росіях не бійтесь в польщі наше молоко і мясо не треба там і свого хватає.
Відповісти
А ще хай детутати проголосують про закриття фабрики Рошен у Липецьку- а то якось неправильно . Москалі отримують там зарплату. платяться податки в іхню казну. І ще вони ідять ці конфети. І направити цю петицію зразу ж президенту. Ну що. слабо. пани депутатики?
Відповісти
везуть польску контрабанду яку до речі і нам скормлюють.аргентині це рішення на користь
Відповісти
Атрофія мозку. Або виженемо цих хворих з влади - або гаплик Україні.
Відповісти
Тепер рашці точно гаплик. Вона чому напала на Донбас, тому що їла Волинське м"ясо, а тепер все у них жодного шансу вижити, тому що ми патріоти. Гордий за нашу Облраду, вибрали достойних, нехай інші області заздрять
Відповісти
Останні новини
«Хай москалі помирають без м'яса», - волинські депутати про торгівлю з Росією
13 березень, 2015, 11:54