Волинські гірники досі чекають зарплату. ВІДЕО

Волинські гірники досі чекають зарплату. ВІДЕО
У приміщенні ДП «Волиньвугілля» за круглим столом директори шахт та представники профспілок обговорили наболілі гірничі питання.

Про це повідомляє"Нововолинськ".

"Ситуація у вугільній галузі сьогодні вкрай критична, державної підтримки немає, прогнози щодо вирішення шахтарських проблем невтішні. У цей нелегкий час потрібно докласти усіх зусиль, аби копальні Нововолинська мали право на існування, – зазначив Генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Михайло Гарбузюк.

Також керівник додав, що аби покрити усі витрати, «Волиньвугіллю» необхідно заробляти 30 мільйонів, а не 25, як є зараз.

Невиплаченою залишається заборгованість шахтарям. Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин обіцяє, що кошти за грудень гірники отримають до кінця березня, коли ж буде зарплатня за січень та лютий – невідомо.

Про напрацювання у вугільній галузі Волині та чого вдалось досягти через неодноразові мітинги у Києві та переговори з чиновниками розповів голова теркому профспілки вугільників Юрій Калістратов.

Як буде вирішено питання, покаже час, та шахтарі готові відстоювати вугільну галузь та свої робочі місця до останнього і сподіваються, що державне керівництво їх почує і не кине напризволяще.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слід додати, що шахтарі рішуче відкинули провокативні намагання та підбурювання одіозної пані Камишникової, якій дуже кортіло вбити клин між керівництвом ДП"Волиньвугілля" та трудовими гірничими колективами. На широкомовно заялену Камишниковою "люстрацію" ніхто не прийшов.
Відповісти
Останні новини
Волинські гірники досі чекають зарплату. ВІДЕО
14 березень, 2015, 17:38