У другому сезоні «Пекельної кухні» змагатиметься волинянка

У другому сезоні «Пекельної кухні» змагатиметься волинянка
Протягом двох місяців найкращі кухарі країни змагалися за право потрапити до популярного телевізійного проекту «Пекельна кухня» - відтак 16 кращих претендентів, серед яких 31-річна волинянка, вибороли право змагатися за півмільйона гривень у другому сезоні «Кухні…», що стартує 11 січня в ефірі «1+1».

Про це інформує ТСН.

Претендент із Волині 31-річна Анелія Редельбах уже 6 років живе за кордоном. Якось на діловій зустрічі познайомилася з майбутнім чоловіком, разом з яким і виїхала з Волині до Польщі. Хоч учасниця і не має освіти кухаря, та це не завадило їй стати учасницею другого сезону. Вона розвиває свій кулінарний хист та майстерність в інший цікавий спосіб.

«Я багато подорожую та намагаюся відвідувати кулінарні майстер-класи за кордоном. Об"їздила всю Європу», - каже волинянка.

До речі, подорожуючи з батьком до Китаю, Анелія відважилася спробувати зміїну кров!

«Я люблю пробувати різні дивні речі. Крім того сказали, якщо спробую, то не буду довго хворіти. Я сама собі обрала змію. З неї зцідили кров та залили настоянкою женьшеню. Потім на півроку забула, що таке хвороби», - розповіла жінка.

Щодо другого сезону «Пекельної кухніі», то для зйомок шоу під Києвом спеціально побудовано величезний знімальний павільйон - повноцінний ресторан і кухня, які можуть приймати гостей. Ведучий програми, шеф-кухар Арам Мнацаканов та його помічники - Юлія Висоцька та Сергій Гусовський розповіли, що другий сезон буде дорослішим.

«Ми врахували весь досвід першого сезону і це здорово допомогло. І плюс зараз є відповідь від глядачів, і всі в цілому розуміють, який момент аудиторії більше подобається, коли саме менше», - розповів Арам.

За словами Мнацаканова, в новому сезоні він буде ближчим до учасників шоу.

«Мені сказали - я не знаю, правда, це чи ні, - що дуже багатьом людям подобалося більше, коли я був не жорсткий, а коли я жартував. Але я така людина і в житті - я жартую, коли я хочу жартувати, а злюся, коли я злюся - я не награю. І якщо глядачам це подобається більше, то у передачі є величезна частина для цього», - стверджує він.

«Ось цей момент буде в другому сезоні більш розгорнутим, більш людяним - моє спілкування вже не як шефа, а як людину, могло бути ширше. У другому сезоні буде більше саме таких епізодів», - заінтригував шеф-кухар.

Зазначимо, найголовніша інтрига другого сезону «Пекельної кухні» - змагання між статями. Ця програма вирушить вічну суперечку: хто все-таки краще готує - чоловіки чи жінки.
Нагадаємо, прем'єра шоу «Пекельна кухня» - 11 січня в ефірі «1+1».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У другому сезоні «Пекельної кухні» змагатиметься волинянка
21 грудень, 2011, 14:47