Після бійки чоловік помер у лікарні

Після бійки чоловік помер у лікарні
В результаті п’яної сутички чоловік потрапив до лікарні: через отримані побої через два дні він помер у районній лікарні.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Начальник слідчого відділу Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розповів, що 47-річний потерпілий раніше жив разом зі своїм братом. Витівки родича, котрий постійно заглядав у чарку, власнику помешкання врешті набридли (більше того – п’яничка почав виносити з квартири речі), тож він вигнав його і замінив замки на вхідних дверях. Таким чином більше місяця чоловік не мав постійного місця проживання, відтак на нічліг просився то до одних, то до інших осіб.

Прихистити його погодилася місцева 27-річна мешканка із сумнівною репутацією. У неї на квартирі, а жила жінка в поділеній на дві частини хаті (поряд із нею мешкала її рідна тітка, бо батьки дівчини померли), часто збиралися шумні компанії. Під час таких-от гостювань, звісно, не обходилося без спиртного.

Тож чоловік півтора тижня практично жив у неї. 7 червня ввечері він знову прийшов на нічліг. Оскільки кілька днів допомагав знайомому по господарству, заробив кілька гривень. Це й вирішили, так би мовити, відсвяткувати. Добряче випивши, чоловік почав приставати до жінки, вона ж близькості не хотіла, відтак штовхнула кривдника. Потерпілий не зумів втриматися на ногах і впав, вдарившись головою об дошки, що були розкидані на подвір’ї. Після цього жінка підійшла до нього і дерев’яним бруском ще двічі вдарила його по голові.

Зрештою, пошкодувавши співмешканця, вона забрала його в хату.
Вранці, коли чоловік прокинувся, сказав, що йому сильно болить голова. Аби поправити здоров’я, обоє добряче похмелилися. І ситуація повторилася: домагання чоловіка і відмова жінки. У результаті шарпанини потерпілий знову вдарився головою об поріг. Розсердившись, він пішов із дому. Правда, вночі повернувся і конфлікт повторився ще раз.

Зрештою з повідомленням про те, що на вулиці лежить чоловік без свідомості, звернувся невідомий. Потерпілого вночі доставили у центральну районну лікарню, а вже вранці він помер.

Нині порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.