Волинські лісівники передали бійцям автомобіль. ФОТО

Волинські лісівники передали бійцям автомобіль. ФОТО
Волинське управління лісового та мисливського господарства передало автомобіль бійцям АТО.

Автомобіль Nissan для потреб бійців 46 добровольчого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України "Донбас", які перебувають на передовій у зоні АТО передали у п'ятницю, 20 березня, - повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Купити транспортний засіб вдалося за кошти волинських лісівників.

Урочиста передача автомобіля відбулася біля центрального офісу Волинського управління лісового та мисливського господарства. Начальник управління Василь Мазурик вручив ключі від транспортного засобу бійцеві 46 добровольчого батальйону спеціального призначення ЗСУ "Донбас".

Також бійцям передали провіант та продукти харчування.

«Ми звернулися до управління лісового господарства про можливість надання допомоги для бійців, які перебувають на передовій у зоні АТО. Уже близько року ми воюємо й знаємо, які автомобілі краще підходять для виконання бойових завдань. Даний позашляховик знадобиться воякам», - зазначив боєць батальйону «Донбас».

Освятив автомобіль та благословив його пасажирів у неблизьку дорогу на Схід України капелан батальйону спеціального призначення «Січ» отець Олександр Вронський. Він прочитав молитву, благословив бійців та побажав їм щасливого та переможного повернення додому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добра справа, але є питання до Мазурика, де працівники лісу, завдяки яким були зібрані кошти? І яку частку внесли ці люди, які на фото? Коли потрібно захищати Мазурика, то визвали усіх директорів та головних лісничих, а як піаритись, то на першому плані чиновники управління.....
Відповісти
тепер "мисливці" дадуть жару...
Відповісти
Ти знов тут!!!?????
Відповісти
Шеремету на АТО, щоб,не нищив лісову галузь.
Відповісти
Не стільки тої допомоги як піару !!!
Відповісти
Просто Дикiсть якась
Відповісти
Невже не можна було просто передати авто?
Відповісти
Ні неможливо потрібна велика РЕКЛАМА .
Відповісти
Вже просто нестерпно за цим всім спостерігати,що дієтся з нашою країною?за що, за кого ми боролися?В одних владу вибороли Прості Люди, а інші на цій хвилі,в тому числі"свобода"прийшли,прибігли у владні кабінети з яких уже іти нехочется і займаються так званим державотворенням!це все ганебно.
Відповісти