Засудженим Ковельської виховної колонії вручили паспорти. ФОТО

Засудженим Ковельської виховної колонії вручили паспорти. ФОТО
Засудженим Ковельської виховної колонії вручили паспорти громадянина України.

вже традиційно відбулося вручення паспортів громадянина України, а також ідентифікаційних кодів вихованцям Ковельської виховної колонії, - інформує "Про Ковель".

Під час урочистої лінійки начальник установи майор внутрішньої служби Іван Абрамчук та заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи майор внутрішньої служби Юрій Філаретов привітали вихованців, які вперше отримали документи, що посвідчують особу, та розповіли про те, що особи, які мають вищезазначені документи після звільнення з установи матимуть можливість працевлаштуватись, здобути освіту, отримувати соціальні послуги тощо.

В свою чергу, вихованці, які отримали документи, а це 4 паспорти та сім ідентифікаційних кодів, подякували керівництву установи за проведену роботу та допомогу в процесі їх виправлення та становленні повноправними членами суспільства.

Завдяки плідній співпраці керівництва Ковельської виховної колонії з державною міграційною службою та місцевими органами влади вирішено питання щодо відміни сплати обов’язкового державного мита за оформлення паспорта, що значно пришвидшило процес оформлення такого важливого для кожної людини документа. Робота в даному напрямку продовжується.

Процес паспортизації засуджених перебуває на особливому контролі в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Волинській області.

З початку 2015 року для засуджених установ області виготовлено 41 паспорт громадянина України та 30 ідентифікаційних кодів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засудженим Ковельської виховної колонії вручили паспорти. ФОТО
21 березень, 2015, 14:07