Рецидивіст-грабіжник з Волині сяде до в'язниці за вбивство

Рецидивіст-грабіжник з Волині сяде до в'язниці за вбивство
На Волині за грабежі та вбивство засудили двох громадян.

Прокуратура міста Луцька підтримала державне обвинувачення в кримінальних провадженнях щодо двох раніше судимих за грабежі та крадіжки лучан, які скоїли нові злочини на території міста, - про це повідомили в прес-службі прокуратури Волинської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ці чоловіки разом та поодинці неодноразово викрадали електроінструменти, будівельні матеріали, побутову техніку та одяг з гаражів та осель в обласному центрі Волині.

Окрім того, 21 жовтня минулого року один зі спритників у нічну пору, аби заволодіти чужим майном, на вулиці Львівській у Луцьку напав на громадянина та завдав йому тяжких тілесних ушкоджень, від яких чоловік помер у лікарні.

Затримали обох зловмисників на гарячому, коли вони намагалися винести викрадені речі з помешкання, в яке проникли, пошкодивши двері.

Вироком Луцького міськрайонного суду одного зі злодіїв, який вчиняв крадіжки, визнано винним у скоєному та призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі.

Іншого ж, за скоєні крадіжки, грабежі та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого, засуджено до семи з половиною років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відрубати руку і кліймо на лоб
Відповісти
Останні новини
Рецидивіст-грабіжник з Волині сяде до в'язниці за вбивство
24 березень, 2015, 21:15