На Старовижівщині сусіди побилися через шматок землі

На Старовижівщині сусіди побилися через шматок землі
Між сусідами у селищі Стара Вижівка виникла суперечка за межу, у результаті якої 65-річна місцева жителька потрапила у лікарню.

Про це інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

Начальник слідчого відділу Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Андрій Хлопук розповів, що земельний наділ потерпілої межує з орендованою ділянкою 39-річного місцевого мешканця, яку чоловік вирішив обгородити.

Виявилося, що заїзд до будинку потерпілої проходив по межі, тобто захоплював частину чужої «території». Господиня попросила сусіда поставити загорожу так, аби проїзд до помешкання залишився, тим більше, що він був спільним для обох. Однак сусід на таку пропозицію не пристав і вирішив ставити паркан чітко по межі.

У результаті між ними виникла суперечка, не обійшлося і без стусанів. Після «з’ясування стосунків» із сусідом жінка опинилася в лікарні. Згідно з висновком судмедексперта, потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.