Волинське училище міліції випустило шістдесят молодих спеціалістів МВС. ФОТО. ВІДЕО

Волинське  училище міліції випустило шістдесят молодих спеціалістів МВС. ФОТО. ВІДЕО
Волинське училище професійної підготовки працівників міліції завершило курс перепідготовки співробітників ОВС із Волинської, Рівненської, Хмельницької та Тернопільської областей, інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

Упродовж п’яти місяців викладацький склад навчав майбутніх правоохоронців основам тактико-спеціальної підготовки, правових засад кримінального та адміністративного законодавства, медичної підготовки та азам рукопашного бою і самозахисту.

Особливу увагу при цьому приділяли технічним властивостям пістолетів Макарова, «Форт-12» і автоматів, правовим засадам застосування табельної зброї та заходам безпеки при поводженні з нею.

Привітати молоду зміну та вручити їм подяки за відмінну службу приїхав начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

«Ви обрали складний шлях, тим більше у нелегкий для держави час: іде війна, розпочато реформування правоохоронної системи. Міліція переживає нелегкі часи у відновленні довіри народу. Я вірю, що цю стежку ви обрали виважено, за покликом серця. Закінчення навчання в училищі – це лише перша сходинка у вашій службі, яку ви успішно вже переступили», - мовив Шпига.

Востаннє випускники училища плацом пройшли урочистим маршем під супровід оркестру, вітаючи один одного монетним дощем на удачу та успішну службу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Свіже поповнення хабарників
Відповісти
Останні новини
Волинське училище міліції випустило шістдесят молодих спеціалістів МВС. ФОТО. ВІДЕО
28 березень, 2015, 16:32