Волиняни продали свою доньку за 20 тисяч «баксів». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Волиняни продали свою доньку за 20 тисяч «баксів». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
На Волині батько та матір продали свою 3-річну доньку за 20 тисяч доларів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

29 березня 2015 року "на гарячому" при продажі трирічної дівчинки за 20 тисяч доларів США затримали матір та батька дитини - жителів одного з районів Волинської області.

25-річній жінці та 22-річному чоловіку оголошено про підозру у вчиненій за попередньою змовою групою осіб торгівлі малолітньою дитиною.

Продаючи чужим людям рідну дитину, матір дівчинки була напідпитку. Отримавши гроші, вона віддала "покупцям" і дитину, і документи на неї. Горе-батьки затримані.

За словами керівника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС України у Волинській області Олександра Мельничука, 26-річна мати вела аморальний спосіб життя. Жінка в минулому «підробляла» повією, а зараз ні вона, ні її співмешканець ніде не працюють, до того ж – обоє заглядають у чарку, - повідомили у прес-служба УМВС України у Волинській області.

До думки продати доньку її підштовхнули побутові негаразди та нестача коштів, адже державної допомоги на утримання дитини для безтурботного життя не вистачало.

"За тиждень до оформлення купівлі-продажу «товару» жінка просила у родини, яка нібито мала намір купити дівчинку, завдаток. Тож, написавши розписку про отримання тисячі гривень, зловмисниця остаточно підтвердила серйозність своїх намірів", - розповів правоохоронець.

Зараз дівчинка перебуває у медичному закладі. Лікарі обстежують її психологічний та фізичний стан. Матір позбавлять батьківських прав, а подальшу долю дитини вирішуватимуть органи опіки.

"За вказаним фактом проводиться досудове розслідування за частиною третьою статті 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Тепер волинянці та її співмешканцю загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Обоє затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. Вирішується питання про їх арешт", – повідомив Олександр Мельничук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: злочин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Руки таким відривати треба. Тварі
Відповісти
ну а шо їм було робити, якшо грошей мало?.. все правильно
Відповісти
а якби дитину на органи пустили..... дуріки...
Відповісти
повіситися чи втопитись.
Відповісти
Нема грошей то нема чого заводити. Господь дав то треба цінити. Саме обідно що постійно таким алкашам дається таке щастя
Відповісти
За грати на виправні роботи ДОВІЧНО!!!!і каструвати, щоб більше не родили
Відповісти
а як щодо тих, хто хотів купити дитину?!
Відповісти
Це підставні покупці були,так як Лєна відкрито шукала покупців на дитину.
Відповісти
Поки гроші платили то й дитину гляділи держава перестала гроші плати вирішили продати
Відповісти
Горе матір є вихованокою дитячого будинку сімейного типу "......." м.Ківерець, вихованням якою прийомна матір приактично не займалась. От тепер і жнемо плоди її так званого "виховання".
Відповісти
чого тут матір, візьми
хоч одне в сімю і виховай сама то непробуючи судити легко в інтернеті
Відповісти
Як що народили то виховувати треба а не продавати! Шо це худоба якась...попробуй виховай-попробуй виховай..., то не)(уй ражать тоді!
Відповісти
Даже якщо вона хотіла відати дитину для кращого життя, то це не озачає щоб продавати за гроші!
Відповісти
Як так виносити під серцем свою кровиночку можна віддати продати чужим людям??????чого діти плачуть за такими батьками коли їх забирають в дитячий будинок бо мама п'є,плачуть такими слізьми що серце обривається і яка б мама небула вони всеодно люблять так щиро,вони ж зовсім беззахисні малюки..а тут...куди ми котимось
Відповісти
Дивлюсь на фото дитинки цієі і сльози навертаються, це ж треба Бог дав таким "непутьовим" батькам таку красиву дитину, здорову, гарну..... Я бажаю цій дівчинці ніколи не дізнатися про вчинок іі батьків і бути щасливою в іншій родині!!!!!
Відповісти
Чуєш її виховали так як всіх дітей,при тому вона вже була не малою ідіоткою,вона знала нащо вона ішла!!!!
Чому інші навчаються заробляють?:тому що голову на плечах маю,її ніхто не примушував таке робити!!!В Джаніни Володимирівни всі хороші щей до того роботящі!
Відповісти
Ви бачили які там роботягі там всі які вже старші бухать по чорному.
Відповісти
Джаніна Володимирівна не мала часу займатись вихованням дітей,так як постійно займалась одними лише танцями.
Відповісти
На кастрі спалити Його а ту Алкашку Катком в асфальт закатати живцем не мати а ша ла ла гнида тварь а муж собака.
Відповісти
ніж жити в таких умовах і з таким вихованням, то краще хай дівчинка буде в дитячому будинку.
там її хоч годувати будуть регулярно і можливо все таки хтось її всиновить
Відповісти
її чоловік сидить,а це співмешканець її був.
Відповісти
співмешканець теж тільки вийшов на волю
Відповісти
Гроші,виділялись,допомагали багато хто,і сусіди ,також Джаніна Володимирівна,вона просто не слухала її,а робила все сама собі назло...так тим хто там!
Як би не Д,В,То це б давно ще раніше служба зррбила,А Яну справді шкода
Відповісти
Не було вже за що бухти і придумала що можна дитину продати.А сама виросла в прийомній багатодітній сім'ї і не оцінила того.
Відповісти
посадити років на 15-20. Жай здохне там від туберкульзу. Бо на волі ще народить бездумно дітей на муку
Відповісти
БОГ ЇЙ СУДДЯ НЕ НАМ ЇЇ СУДИТИ ЛЮДИ ДОБРІ.А ЯНОЧКУ ШКОДА ВОНА ЗОВСІМ БЕЗ ВИННА НЕ ЗАХИЩЕНА ДИТИНА.ДЯКУВАТИ ТИМ ЛЮДЯМ ЯКІ ПОВІДОМИЛИ В МІЛІЦІЮ, А ТО НЕ ВІДОМО КУДИ Б ДИТЯ ПОТРАПИЛО.ХАЙ БОГ ПОШЛЕ ЩАСЛИВУ ДОЛЮ МАЛЕНЬКІЙ ЩОБ ВОНА НІКОЛИ НЕ ДІЗНАЛАСЬ ПРО ГОРЕ-МАТІР ЯКА ТАК ПОСТУПИЛА З НЕЮ.НЕХАЙ БЕРЕЖЕ ТЕБЕ ГОСПОДЬ ЯНА.
Відповісти
ця мати паслєдня тварюка! більше нічого не скажиш! жалко тікі хлопця цього її співмешканця! я дуже добре знаю цього хлопця дуже хороший і сам би ніколи не додумався зробити такій вчинок! я нехтілаб шоб його посадили! це несправедливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
то є правда: не суди - і не судим будеш. Але хлопчина повинен був би трохи думати головою.
Відповісти
Ківерці ....жах!
Відповісти
Як не кажіть,а що посієш те й пожнеш, хоча дуже шкода матір дівчинки, бо вона з дитинства не знала материнської ласки, теплоти від прийомної матері. Д.В. потрібен був піар про ДБСТ та танці, по моєму вона і теперішніх вихованців не дуже виховує, а далі танцює, їздить по заграницях і танцями прикривається, бо має собі групу батьківської підтримки.Це ж її додатковий дохід, а гроші вона любить. ТОму і діти їй потрібні тільки до 18 років,допоки платять державні кошти, тому цей гріх більше Д.В.. Чув ніби вона вже хоче цю дівчинку взяти на виховання, абсурд якийсь- хіба можна вигнати фактично рідну доньку з дитиною в холодну кімнату без засобів для існування, довести її до відчаю, тільки щоб взяти собі ще одну дитину.Грошей на двох дітей вже порівняно багато не платять.
Шкода що цей сором не закрили кілька років тому.
Відповісти
Ужас. А ти чим думав Серий це ж дитина . Да сам винен головою думати треба
Відповісти
Останні новини
Волиняни продали свою доньку за 20 тисяч «баксів». ФОТО. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО
30 березень, 2015, 17:12