У Луцьку відбувся акустичний вечір єднання Сходу і Заходу. ФОТО

У Луцьку відбувся акустичний вечір єднання Сходу і Заходу. ФОТО
У фотостудії «Artroom» відбувся перший у рамках проекту "Діалог" акустичний вечір.

Захід проходив у вівторок, 31 березня, - повідомляють організатори.

Проект "Діалог" передбачає серію заходів, спрямованих на організацію спільного дозвілля лучан та переселенців, створення вільного творчого простору й адаптації останніх в нових умовах життя.

Втілює проект ініціативна група СГО "Молодіжна платформа" за підтримки програми "Active Citizens Ukraine" Британської ради та ГО «Самопоміч». Долучились до проекту представники ГО "Переселенці Криму і Донбасу".

Під час вечора виступали як вже сформовані гурти («Кімната на вимогу») так і аматори, які приїхали до Луцька з різних частин Волині. Упродовж виступу виконували композиції гуртів «Один в каное», «Скрябін», «Плач Єремії», «Антитіла».

Окрім музичної частини, організатори подбали і про малечу: діти з «нянею» сиділи в окремій кімнаті з цілою купою ігор, зокрема «Монополія», «Карти Uno», «Дитяче доміно».

"Робота над проектною заявкою тривала декілька днів в рамках програми Британської ради "Active Citizens", і нам було важко повірити, що саме наша ідея здобула перемогу у відбірковому конкурсі. Я приємно вражена тим, як в короткі терміни команда перейнялась успіхом та готовністю працювати з віддачею", - зазначила керівник проекту Ірина Полєтуха.

Також вона додала, що організатори проекту докладуть максимум зусиль, аби ряд проведених заходів створив ефективну і водночас невимушену платформу для спілкування лучан та внутрішньо переміщених осіб.

Упродовж проекту відбудеться ще сім заходів, і організатори запрошують усіх долучатися до «Діалогу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.