Луцькі правоохоронці просять 360 тисяч на нове авто

Луцькі правоохоронці просять 360 тисяч на нове авто
Правоохоронці просять гроші в обласної ради на закупівлю нового авто: ціна потенційної покупки 360 тисяч гривень.

Про це повідомляє ВОДТРК.

Як зазначається в повідомленні, близько десяти років в області діє програма боротьби з тероризмом, але жодного разу кошти на її реалізацію з обласного бюджету не виділяли. «Євро-2012» і деякі офіційні документи, прийняті на державному рівні, наштовхнули керівництво обласного управління СБУ на те, аби ініціювати внесення змін до діючого документу.

Звіту від представника СБУ про те, як виконується обласна програма Протидії тероризму депутати на засіданні профільної комісії обласної ради не слухали - мотивували тим, що з матеріалами ознайомлені. Зміни до неї погодилися внести. Перший аргумент і найголовніший – безпека і спокій громадян під час проведення «Євро-2012», бо, як відомо, саме СБУ є головним органом у загальнодержавній системі боротьби з терористичною діяльністю.

Співробітникам СБУ для оперативного виконання обов’язків зараз необхідний автомобіль. Це питання є дуже серйозним на думку помічника начальника управління СБУ в області, тому Ігор Лещенко просив депутатів підтримати і розглянути його на сесії. З обласної скарбниці на закупівлю нового авто правоохоронці просять 360 тисяч гривень. Із подібним зверненням силовики звертаються вперше до найвищого представницького органу краю, ретельно вивчивши досвід колег-сусідів.

Депутати на сесії 21 червня вирішать чи профінансують купівлю нового Фольксвагена для підрозділу спецпризначення, зазначається і повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви самі розумієте про що друкуєте?!!! Так хто просить гроші: міліція чи СБУ?!!!
Відповісти
Буває :-( Дякую
Відповісти
Останні новини
Луцькі правоохоронці просять 360 тисяч на нове авто
14 червень, 2012, 10:25