Цікава Чорногорія від «МОРЕ ТУРІВ». ФОТО*

Цікава Чорногорія від «МОРЕ ТУРІВ». ФОТО*
До продовження теми про бюджетний і незабутній відпочинок туристична агенція «Море турів» рекомендує Чорногорію.

На сьогодні швидкими кроками вривається на туристичний ринок саме ця країна. І є чудовою альтернативою рідному Криму.

Турагентство «Море турів» називає багато переваг відпочинку в Чорногорії перед іншими країнами. Насамперед - це безвізовий режим в туристичний сезон. Ви з легкістю обираєте будь-який тур, пакуєте валізу і вирушаєте на теплий пісочок вже завтра.

Наступним плюсом є вильоти як з Києва, так і зі Львова в Тіват. Переліт триває близько 2 годин. Трансфер до вашого місця призначення також не втомлює. Мовний бар’єр практично відсутній.

На розгляд туристів представлені готелі різноманітної зірковості, з харчуванням від сніданків до концепції «все включено».

Якщо ви вирушаєте з дітками, бажаєте постійно перебувати в готелі і не готувати, то цей варіант саме для вас! Але туристична мережа «Море турів» радить не зациклюватись
на дорогих готелях, а обирати бюджетні умови, наприклад вілли чи апартаменти з кухнею.

Харчування доволі дешеве, поблизу багато супермаркетів з демократичними цінами або недорогих ресторанчиків в місті чи на березі моря.

Їжа в Чорногорії різноманітна. Кухня формувалась під впливом інших країн, тому в кожному регіоні Чорногорії ви можете спробувати як гострі страви з м’яса, молочних продуктів, так і морепродуктів. Цей край ще славиться своїми алкогольними напоями з фруктів «ракія».

Чорногорія вдало в собі поєднує гірське повітря, море, хвойні ліси, пологий вхід в море, пляжі з золотистим пісочком та білосніжною галькою. Пляжі - прибрані та охайні, а море - прозоре. Щороку їх нагороджують Блакитним прапором за чистоту.

Чудесна природа в своїй зелені ховає вузенькі вулички, старі будинки і пам’ятки культури та історії. Тому «Море турів» радить не сидіти на місці, а брати авто на прокат і подорожувати країною, щоб побачити на власні очі цю красу. Або ж можна замовити одну з численних екскурсій.

Ви можете сміло брати свою малечу, адже їм тут буде чим зайнятися. Чорногорія підходить для всіх: і для активної молоді, і для сімей з дітьми, і для молодят, і для людей пенсійного віку, людей з різним достатком і потребами.

Ви можете комбінувати ваш відпочинок: пляжний зі спортивним, екскурсійний із екстремальним.

Вам завжди підкажуть і допоможуть в туристичній фірмі «Море турів» за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка 14а, офіс 22 (над кафе Шафран).

Ви можете надсилати ваші запити на електронну пошту [email protected], або телефонуйте за номерами: 72 50 22, 099 76 437 76.

Дівчатка завжди вас вислухають, порадять, підберуть відпочинок вашої мрії.

МРІЙ! ДІЙ! ВІДПОЧИВАЙ РАЗОМ З «МОРЕ ТУРІВ»!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.