На Волині чоловік напоїв та обікрав іншого

На Волині чоловік напоїв та обікрав іншого
На вокзалі у Володимирі-Волинському львів’янин позбувся грошей через довіру до ледь знайомого чоловіка, з яким розпивав спиртні напої.

Із заявою до правоохоронців звернувся 27-річний львів’янин про те, що, перебуваючи на вокзалі Володимир-Волинського, виявив крадіжку грошей у сумі 2 тисячі польських злотих, які знаходились у кишені його куртки, - інформує прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

Потерпілий розповів, що на вокзалі він познайомився із невідомим йому хлопцем. Знайомство вирішили відсвяткувати за чаркою. Новому колезі він розповів, що нещодавно повернувся з Польщі та заробив там гроші. Використавши стан потерпілого, чоловік викрав у нього гаманець із грошима.

У ході розслідування було встановлено особу, яка привласнила чужі кошти. Ним виявився 18-річний місцевий житель, раніше судимий. При особистому огляді в кишені куртки хлопця правоохоронці виявили викрадений гаманець, у якому знаходились 1 460 польських злотих та 34 гривні. Решту грошей він розміняв та витратив на власні потреби.

За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.