Бойовики вночі обстрілювали позиції української армії

Бойовики вночі обстрілювали позиції української армії
Не зважаючи на домовленості щодо режиму тиші і свято Великодня, російсько-терористичні війська стріляли по позиціям української армії в АТО 18 раз.

12 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. Про це повідомляє "Дзеркало тижня" посилаючись на прес-центр АТО.

"Свято Великодня не завадило російсько-терористичним військам цинічно порушувати домовленості щодо відведення великокаліберної артилерії від лінії розмежування та дотримання режиму тиші. Загалом з 18 години вечора до опівночі бандформування провели 18 обстрілів наших військ", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

Як повідомляється, найбільш інтенсивний вогонь ворог вів на Донеччині. Із артилерії калібру 122 міліметри, танків, мінометів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї противник 7 разів обстріляв наші позицій в районі населеного пункту Опитне, 6 разів – в районі населеного пункту Широкине, 4 рази – в районі Пісків.

Крім того, в Луганській області в районі Старобільська, Трьохізбенки, Щастя, Новотошковки, Станиці Луганської, Сокільники було зафіксовано 6 розвідувальних прольотів ворожих безпілотників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, Донецьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовики вночі обстрілювали позиції української армії
13 квітень, 2015, 10:25