Прокуратура захистила луцького мера

Прокуратура захистила луцького мера
У прокуратурі міста Луцька заявили, що луцький міський голова Микола Романюк користується автомобілем марки Хюндай Соната, не порушуючи антикорупційного законодавства.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

"Нагадаємо, що після численних заяв депутата міської ради Андрія Осіпова, озвучених у засобах масової інформації, щодо присутніх ознак кримінальних чи адміністративних корупційних порушень при укладанні договору позички автомобіля марки Хюндай Соната, яким користується міський голова, Луцька міська рада звернулася в прокуратуру міста щодо підтвердження чи спростування заяв депутата", - ідеться в повідомленні.

"Здійснивши перевірку щодо можливого порушення вимог законодавства про засади запобігання і протидії корупції при укладанні договору, прокуратура міста протиправних дій не виявила", - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас самий нормальний мер) (як подивитись на мерів інших міст так видно тільки пикі зажрані, ну крім вийнятків)
Відповісти
Хіба хтось міг припустити, що рішення буде іншим?
Ворон ворону око не виклює.
Гадаю, цей допис не опублікують, нажаль...
Відповісти
не бійся, ти ж не про палицю писав, а мера вн поливає какахами з брансбойта, розчищають трасу сам знаєш кому
Відповісти
Стійке бажання осіпова перебувати в стані конфлікту з тими, хто його оточує, наявність важких і сумних думок про них, манія величі, переплутані в свідомості поняття добра і зла свідчать про симптоми, з якими можуть розібратись тільки лікарі-психіатри. Взагалі, його мало хвилює послідовність дій і висловлювань - це, треба вбачати, чи не найвищий шик депутата-технолога. Цей шик і є головною інсталяцією (це слово вживаю в значенні «просторової композиції»), яка демонструє зовнішній світ самої людини. Кредо життя цього адвоката і амбіційного майстра інтриг: «Не існує такої поганої ситуації, яку не можна радикально погіршити». Тому з нетерпінням чекаю його наступної заяви в прокуратуру про роботу і поведінку голови міста. Хоч, власне, про його заяви і позови можна вже писати цілу, таку собі «Сагу про Форсайтів №2».
Відповісти
Мера захистить не лише прокуратура, а будь-яка людина, яка має здоровий глузд.
Відповісти
Павка, а ти яким транспортом користуєшся? Напевно, марки Ford Mustang, коли латинню свою кликуху пишеш?
Відповісти
Та висмоктав Осіпов сенсацію з пальця. Людині нема чим займатися. Відпрацьовує гроші Палиці. Так кричав, що Палиця скуповує місто,а тут вже пішов до нього. Нині ж купили його з патрохами. Розказує Осіпов, який він чесний.
Відповісти
А чомусь Андрій Осіпов забуває про свої рейдерські подвиги разом з Бондаруком. Відібрали у людей майно, захоплювали підприємства. От колись було така структура Міжколгоспбуд. Поки Осіов з Бондаруком не захопили його,то підприємство працювало, люди мали роботу,а нині там пустка. Розвалили мудакі все. А нині ці хлопці хочуть керувати містом. Та розкрадуть вони все
Відповісти
Фонд Палиці прийняв тупе рішення, коли обрали Осю головою фракції. Своїм язиком і шлейфом фонду балів не додасть, мабуть, навпаки!
Відповісти
Всі вони одним миром мазані... Ніхто з них не бідує...А серкдній клас хочуть через субчидіі зробити державними жебраками...
Відповісти
Микола Романюк - наш мер. Хіба можна поруч з ним поставити гандона Осіпова, Толстенюка, Констанкевич? Ніякого порівняння. Міняти Романюка на цих пройдисвітів, що міняти часи на труси.
Відповісти
З вами писаками Україну не збудуємо. Стріляти гадів.
Відповісти
Останні новини
Прокуратура захистила луцького мера
14 квітень, 2015, 21:21