Депутат Волиньради обурений, що мусить платити за проїзд у міжміському транспорті

Депутат Волиньради обурений, що мусить платити за проїзд у міжміському транспорті
Депутат Волинської обласної ради Михайло Корінчук обурений, що йому доводиться платити за проїзд у міжміському транспорті, адже колись у депутатів облради були на це пільги.

Про це стало відомо під час сесії Волинської обласної ради 16 квітня.

Депутат звернувся до голови Волинської обласної ради Валентина Вітра і поцікавився у нього, чи йому відомо про те, що із депутатів облради були зняті пільги на проїзд у громадському транспорті.

«Цього місяця я втретє змушений їхати на сесію облради. Йду в касу брати пільговий квиток на проїзд, а мені там відповідають, що пільги депутатам Волинської обласної ради зняті. Мене це не покоїть, адже для того, щоб мені доїхати з Камінь-Каширська до Луцька автомобілем, я маю заправити автівку пальним аж на 500 гривень, а якщо їхати громадським транспортом, то це обійдеться мені у 130 гривень. Невже обласна рада не могла підняти раніше це питання і його вирішити», - мовив депутат.

Також Михайло Корінчук запропонував голові обласної ради на майбутні місцеві вибори внести пропозицію щодо скорочення кількості депутатів ради з 80 до 45 чоловік. Адже, за його словами, щоразу на сесію з’являється 45–50 депутатів, а всі інші прогулюють засідання ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно що зняли, бо користуються кому нілень... а прості люди мають як платити їх проте непитають де ви берете гроші. А якщо депотат їде на сесію, тобто по роботі, то йому виділяють кошти на відрядження... то він тут не впрограші. А обурюватись повині прості люди , що ціни піднімають а зарплата на одному місці.
Відповісти
я просто шокована! він бачте обурений!! совість є у вас пане Корінчук?! ви там у своїй раді геть зажерлись. Значить пересічна людина у якої ЗП 1500грн. може заплатити 130грн., а депутат у якого ЗП така що нам і не снилось+хабарі+бізнес+ще куча всього, не може?! велосипед вам у поміч сів і їдеш, і 500грн. на пальному зекономите і пуза не буде.
Відповісти
Депутати обласних, міських, сільських та селищних рад працюють на громадських засадах, тобто не отримують заробітну плату
Відповісти
Добре,не платять; то поясніть,нам темним,ЧОМУ? вони туда пхаються? Що на виборах бюлетні як простині.Що усі такі безкорисливі альтруїсти? НЕ ВІРЮ!!!
Відповісти
Справді Народному депутату громада кошти на дорогу сама збере.
А якщо ти не маєш гроші на квиток, то якого біса перся в депутати, що не соромишся такі питання піднімати?
Відповісти
безсовісний і наглючий депутат
Відповісти
Я бачу ці "дєпутатішкі" вже взагалі зажралися. Їм підняли втричі з/п, а вони ще невдоволені що їм потрібно платити за проїзд? А простому люду хто буде підвищувти з/п? Хто буде знижувати плати за проїзди у громадському транспорті? На "вєлік" сідай і крути педалі!!! А виділені кошти на транспортні витрати йдеть на збільшення ваги пуза і "пачки", що колись називалась лицем...
Соромно за таку владу...
Відповісти
зп підняли для депутатів ВР, а депутати обласних, міських, сільських та селищних рад працюють на громадських засадах, тобто не отримують заробітну плату
Відповісти
ходи пішки, може щось розумне в голову прийде
Відповісти
А нечего было лезть быть депутатом чтоб посещать "столь отдалённые места" дабы позаседать......бюджет итак плохенький, нефиг "на халяву" расчитывать.
Відповісти
а нашо він в депутати перся?
думав їздити нахаляву, бюджети дерибанити
козирний який!
Відповісти
дивись бідний не збідній.... зажерливе....
Відповісти
...це ще один приклад які глобальні питання вирішують на сесії облради.......браво...
Відповісти
Ото питання "важливе" вирішує депутат.І, звичайно, для себе, чи на сесії згадає ще й про проблеми своїх виборців, хоч би якось добратися за їх рахунок...Стидоба, не депутати
Відповісти
ахаххаха я в шоці, це вже взагалі..ото пан Корінчук ви гнида. СТИДОТТЯ!! як таких кінчених ,гнилих людей як ви в депутати беруть?БИДЛОТТЯ.
Відповісти

" Де трудяться в диму і виробляють дим, тоді він не потрібен ні мертвим ,ні живим"
Відповісти
стидота! То такі депутати від БЮТу.А хати до неба в Луцьку синам за що побудував? За лікарську зарплату? Пропив совість на нєт.
Відповісти
У Європі в Ради різних рівнів вибирають найкращих з громади. А до нашого берега як не г-но то тріска. Кого вибираємо так і живемо. А що ми зробили для того щоб всякий не...іб не вирішував наші наболілі питання?
Відповісти
Це колгоспник накрав вже стільки лісу впгонами просто,і гнида просить пільги оце да
Відповісти
Прикольно, тільки ця ваша писанина депутату до піхви)) Терпіли)))
Відповісти
не отримують зарплату? Зато землю продають ы бабоси собы в кышеню кладуть
Відповісти
Вже колись виражалась,що якщо депутатам так погано платять,то заводи,фабрики та пп завжди візьмуть на роботу і можливо платитимуть якраз аби на дорогу вистачало.
Відповісти
Розумний виборець дурного депутатом не обере. І навпаки.
Відповісти
ВБИВЦЯ!!! Хай в першу чергу відповість за чоловіка якого затягнув в річку 21 рік тому. А діти загиблого по цей час до нього на прийом не йдуть. Хоть їм тоді було від 2-х до 4-х років
Відповісти
Останні новини
Депутат Волиньради обурений, що мусить платити за проїзд у міжміському транспорті
16 квітень, 2015, 11:00