Луцька «Волинь» програла київському «Динамо» вдома. ФОТО

Луцька «Волинь» програла київському «Динамо» вдома. ФОТО
У Луцьку футбольному клубу «Волинь» не вдалося здобути перемогу над своїм суперником із Києва у матчі 20 туру прем’єр ліги Чемпіонату України: результатом поєдинку став рахунок 1:3 на користь київського «Динамо».

Футбольний матч відбувся у Луцьку на стадіоні Авангард 19 квітня.

На початку першого тайму гравці ФК «Волинь» активно почали атакувати ворота суперника, після чого рефері призначив пенальті. Вже на 6 хвилині Ерік «пробив» ворота Олександра Шовковського і «Волинь» відкрила рахунок матчу. Тому перший тайм закінчився перемогою луцької команди.

Але другий тайм поєдинку став менш продуктивним для гравців луцької «Волині». Вже на 65 хвилині подача Даніло знайшла голову Кравця, який бив влучним ударом головою і після цього динамівці зрівняли рахунок і дедалі сильніше почали своє грою «давити» господарів поля.

Не минуло і 5 хвилин, як у ворота лучан потрапив другий м’яч. Цього разу Артем Кравець знову відзначився, забивши другий м’яч у ворота господарів поля. У цьому йому допоміг Адрій Ярмоленко, зробивши успішну передачу м’яча.

На 72 хвилині динамівці остаточно вибились у лідери цього поєдинку, забивши третій гол лучанам. Цього разу відзначився гравець київського «Динамо» Віталій Буяльський внаслідок вдалої передачі м’яча Андрієм Ярмоленком, який отримав жовту картку під час матчу.

Уболівальники київського «Динамо» не давали часу для відпочинку охоронцям стадіону. Після кожного забитого голу своєю командою вони, окрім традиційних «фаєрів», кидали петарди у бік голкіпера «Волині». Аби хоч трохи заспокоїти київських вболівальників, їхній сектор оточили 12 охоронців, які посилили нагляд за фанами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://www.youtube.com/watch?v=u48DGC2wibg
Відповісти
А фоткали на телефон самі футболісти?))
Відповісти
Останні новини
Луцька «Волинь» програла київському «Динамо» вдома. ФОТО
19 квітень, 2015, 23:40