Гунчик вважає, що Кіндер на ньому піариться

Гунчик вважає, що Кіндер на ньому піариться
Губернатор Волинської області Володимир Гунчик назвав ковельського місього голову Олега Кіндера піарщиком.

Нагадаємо, під час однієї з сесій Ковельської міської ради депутатам та міському голові вручали повістки і це дуже образило мера міста залізничників. Він зазначив, що піде в АТО лише тоді, коли заберуть воювати і губернатора Волині. Мовляв, різниця у віці 2 роки і обоє підпадають під мобілізацію, - йдеться на сайті Ковеля.

Керівник облдержадміністрації на таку заяву відповів сьогодні на оперативці: «Кіндер – піарщик! У мене брат воює і цього поки для моєї сім'ї достатньо. Якщо Кіндер хоче на моєму прізвищі попіаритися – це марна затія. Перше, що він повинен пройти, якщо йому передали повістку – це медичну комісію, а він навіть цього не зробив».

Також керівник області відзначив, що зараз багато депутатів піариться на вручені повісток. На думку губернатора в інтернеті потрібно поширювати не світлини з повістками, а фото у касках та в окопах: «От при всяких тих ситуаціях, які в нас не були по відношенню Сергія Годлевського (ред. Екс-голова Горохівської РДА). Але чоловік прийняв рішення і чоловік служить. А тут люди приходять в камуфляжі, розказують, які патріоти, а коли підходиш ближче – дивишся: він не придатен до служби, в нього ліва нога довша за праву ногу і так далі».

Щодо Ковельського мера Гунчик не може зрозуміти: «Для чого цей піар робити, на мені піаритися? Якщо потрібно я піду, я зовсім за це не переживаю. Але якщо я скажу – давайте я піду в армію, коли Міністр оборони піде? Це по-дитячому виглядає, а для політика такого рівня як міський голова… візьми скажи своє я», - не приховує свого обурення очильник Волинської облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піарасти вони такі, їм би тільки попіараситись:-)
Відповісти
Ви обоє піаритесь.Тільки я цього не роблю!
Відповісти
Бачиш но "У мене брат воює і цього поки для моєї сім'ї достатньо", а це нічого, що зараз мобілізовують і по двоє і по троє чоловіків з родини... Ну так, вони не відкупляться як пан губернатор і не мають таких завязок із військовим комісаром Куликом
Відповісти
Володимире Петровичу, не звертайте на це уваги. Кіндер - доросла дитина, яка давно переросла дитячий вік, вийшла з глибокого летаргічного сну і стала головою міста. Таке трапляється один раз в 1000 років. Живіть спокійно, а кіндеру залишилось мерствувати до жовтня нинішнього року. Щастя вам і здоровя, успіхів в роботі і повсякденному житті.
Відповісти
губернатори були у РОсії. Скільки будете тут це писати?
Відповісти
Це не Гунчик, а сиру...чик якийсь. Тобі що світ клином на Кіндеру зійшовся. Це тільки у нас на Волині повістками переслідують неугодних міських голів, голів РДА та ще членів партії Свобода. Нема питань, якщо треба, то ВСІ мають отримувати повістки, у т.ч. інженери та працівники Богдану, Рошену, облдержадміністрації, а то в Ковелі цирк влаштували. Тіштесь, що Кіндер губернатора на х... не послав. Губернатор не повинен ставати збурювачем ситуації в області, а навпаки. Думати хоч трохи треба.
Відповісти
Криворука мавпа (народне прізвисько Кіндера) вирішила прошлангувати мобілізацію. До того ж кіндерлог страшно боїться медкомісії бо тоді випливе наружу його неадекватний стан.
Відповісти
Бо якби діяли, то б губернатору не треба було б сотрясати повітря, згадуючи Кіндера на нараді. Скільки часу пройшло коли Кіндеру привселюдно на сесії вручили повістку? Вже більше місяця! Що в ній писав воєнком? "Зобов'язуємо Вам прибути в Ковельський ОМВК за адресою м. Ковель, вул. Грушевського, 14 в 8 год. 12.03.2015 року для проходження медичної комісії та звірки облікових даних... У разі неявки Ви будете притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства". Факт вручення і отримання цієї повістки особисто громадянином Кіндером О.О. зафіксований півсотнею очевидців, фото і відеодоказами. Чого ще досі гр. Кіндер не притягнутий до адмінвідповідальності? До слова, на цьому сайті писали, що разом з мером Кіндером повістки на медкомісію отримали і депутати Дмитро Шава, Ігор Прокопів, Юрій Конащук, Сергій Кошарук, Олександр Артишук, Роман Ляшук, Дудка Василь, Юрій Оксенюк. А не отримали депутати Ткачук Вадим, Ткачук Ігор та Чабан Олександр. Пропоную журналістам сайту провести розслідування і опублікувати результати цього "слугонародного" виклику на медкомісію. Хто "закосив", хто пройшов і що з того вийшло...
Відповісти
Хай ще харламповича ыз собою вызьме в АТО, ось буде ы парочка !!!
Відповісти
Останні новини
Гунчик вважає, що Кіндер на ньому піариться
20 квітень, 2015, 12:24