На Волині чоловік напідпитку обстріляв автобус із пневматичної зброї

На Волині чоловік напідпитку обстріляв автобус із пневматичної зброї
На Волині п’яний молодик двічі вистрілив у автобус із пневматичного пістолета. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. У транспортному засобі пошкоджене бокове скло.

Про це повідомляє УМВС України у Волинській області

До правоохоронців із повідомленням звернувся 31-річний житель міста Ківерці. Чоловік розповів: близько 22:00 біля прохідної заводу невідомий чоловік кілька разів вистрілив у автобус «Мерседес», який здійснює перевезення працівників підприємства.

Міліціонери з’ясували: 20-річний житель селища Маневичі, будучи напідпитку, двічі вистрілив із пневматичного пістолета. У результаті хуліган пошкодив бокове скло автобуса.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За протиправні дії молодику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість притягнення до відповідальності відважному стрілкові треба запхати пістолета в анус і стрілити разочок. Це об'єктивно, шляхом прямого впливу на мозок, на все життя навчить його правилам безпеки при поводженні зі зброєю. А після одужання направити в АТО, як досвіченого дупопростріленого вояка:-)
Відповісти
Згiдний на 100%
Відповісти